Eveniment

Din 67 de intervenții ISU în ultimele 72 de ore, 61 au fost ale paramedicilor SMURD

Conform ISU Teleorman, în ultimele trei zile au fost semnalate 67 de evenimente, la care a fost nevoie de intervenția pompierilor. Dintre acestea, 61 au fost ale paramedicilor SMURD, prin care a fost acordat primul ajutor și s-a realizat transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

Mai exact, în ultimele 72 de ore, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au participat la misiuni cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat.

În perioada menționată, au avut loc trei incendii, dintre care unul la o locuință din localitatea Scrioaștea, un altul la un cabinet medical din cadrul Liceulului Tehnologic Nr. 1 din municipiul Alexandria și ultimul la o anexă gospodărească din municipiul Turnu Măgurele.

De asemenea, echipajele de salvatori au mai participat la o misiune de salvare animale (căței) și alte două intervenții pentru deblocarea ușilor de acces în locuință, în vederea facilitării intervenției echipajelor medicale la persoane cu probleme de sănătate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.