Economie

Din 6 ianuarie, ANPC va fi sesizată la un nou număr de telefon

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) va putea fi sesizată la un nou număr de telefon – 021/9551 – începând din 6 ianuarie, la până în 6 ianuarie este valabil în continuare numărul  0800 080 999.

Noul telefonul al consumatorului, Infocons – 021/9551, este apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă şi este număr cu tarif normal în reţeaua Romtelecom. La acest număr de telefon, consumatorii pot obţine informaţii despre modul în care pot depune o reclamaţie sau sesizare.

Totodată, prin noile reglementări, operatorii economici au obligaţia să afişeze o plachetă care să conţină următoarele informaţii: Telefonul Consumatorilor Infocons – 021/9551, linie telefonică la tarif normal în reţeaua Romtelecom, adresa şi numerele de telefon/fax şi adresele de e-mail ale comisariatelor regionale pentru protecţia consumatorilor şi comisariatelor judeţene pentru protecţia consumatorilor, în a căror rază teritorială se află operatorul economic, şi adresa site-ului ANPC (www.anpc.gov.ro). (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.