Eveniment

Din 30 de sancțiuni aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore, 20 au fost pentru viteză

În ultimele 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 19.777 lei, au reținut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras un certificat de înmatriculare.
Dintre acestea, 20 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 sancțiune pentru depășire, 4 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 2 sancțiuni pentru alte abateri.
La data de 23 august a.c., orele 12:21, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Crevenicu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Alexandria , având  dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  pe drumurile publice de către o persoană având  dreptul de a conduce suspendat”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Tot marți, 23 august a.c., orele 23:05, polițiștii din cadrul Poliției orașului Zimnicea au depistat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.