Eveniment

DIICOT Teleorman angajează grefier

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) organizează concurs pentru ocuparea a 13 posturi vacante de grefier în cadrul structurilor teritoriale ale instituției. Persoanele care vor să se înscrie la concurs trebuie să aibă studii superioare juridice și să îndeplinească următoarele condiții: să aibă cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu; să nu aibă antecedente penale, cazier fiscal și să te bucuri de o bună reputație; să cunoască foarte bine limba română; să fie apt din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției; să aibă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

Posturile scoase la concurs de către DIICOT sunt în județele Satu-Mare, Călărași (2), Bacău, Iași, Suceava, Brăila, Covasna, Hunedoara și Teleorman. Sunt și alte trei funcții de grefier vacante temporar la Birourile Teritoriale Giurgiu, Vâlcea și Caraș-Severin.

Concursul va avea loc începând cu data de 19 iunie 2023, de la ora 10,00, la sediul DIICOT din București. Cei care au trecut de selecția dosarelor, vor avea de susținut două probe:  proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere; proba scrisă la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă și organizare judiciară.

Dosarele de concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a direcției, până la data de 29 mai 2023. Trebuie achitată și o taxă de înscriere, în cuantum de 250 de lei, care se plătește la casieria direcției. Dosarul de concurs va cuprinde următoarele documente: a) cerere tipizată; b) actul de identitate (copie); c) diploma de licenţă (copie); d) certificatul de cazier judiciar; e) certificatul de cazier fiscal; f) caracterizare de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învăţământ absolvită; g) datele rezultate din evidenţa operativă a organelor judiciare (vor fi solicitate de comisia de organizare după afişarea rezultatelor finale); h) curriculum vitae; i) adeverinţă medicală din care să rezulte că este apt candidatul pentru exercitarea funcţiei; j) chitanţa de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Verificarea dosarelor se realizează de comisia de organizare a concursului, iar lista candidaților admiși și a celor respinși se afișează și se publică pe site-ul direcției cu 7 zile înainte de data concursului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.