Eveniment

DGASPC Teleorman are un nou director: Marius Mugurel Putineanu îl înlocuiește pe Florinel Dragomirescu

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman are, începând de vineri, 15 februarie, un nou director, Marius Mugurel Putineanu înlocuindu-l pe Florinel Dragomirescu. Marius Mugurel Putineanu a fost numit, cu mai puțin de două săptămâni în urmă, în funcția de director adjunct al instituției, funcție ocupată înaintea acestuia de Emil Zalana.
Noul șef al DGASPC Teleorman vine din interiorul DGASPC, unde a ocupat funcția de șef al Serviciului Intervenție Regim Urgențe.

Florinel Dragomirescu a preluat conducerea instituției mai întâi ca interimar la finalul lunii august 2016 și, începând cu luna decembrie a anului 2016, a ocupat funcția de director al DGASPC prin concurs.

2 Comments

  1. Jean craiovean

    In „interiorul”institutiei a intrat tot prin partid, iar postul de sef l-a ocupat cu ajutorul a doua persoane(olguta si jenica) ce-i deschideau usa salii de examen de la ANFP si-i suflau ce sa scrie….iar la proba interviului se scuza ca are emotii….asa a fost poreclit” putinteanu”….Masa si dansul au fost servite la Mihailesti….cu mici…..iar geanta de piele rosie a primit-o Jenica…din dosar….E de urmarit in timpul ce urmeaza desfasurarea examenului de la ANFP….

  2. Artizan al „masluirii” lucrarilor de concurs….pentru pepiniera de partid acest Putinteanu Limitatul…..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.