Eveniment

DGASPC Teleorman a rămas fără director

DSCN0454Violeta Mocanu

În şedinţa Consiliului Judeţean Teleorman din 3 decembrie, pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul de hotărâre privind încetarea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere temporar vacante de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copiluui Teleorman de către Rodica Miloş. Aceasta a revenit la funcţia de director general adjunct, funcţie din care va asigura conducerea până la numirea unui director interimar. Referitor la subiect, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, a declarat: „Perioada următoare, până la data la care se va comunica hotărârea, doamna Miloş va exercita în continuare atribuţiile de director general. Noi vom lua avizele de la ANFP pentru a numi un director interimar. Totodată, vom scoate la concurs postul de director general al acestei instituţii. Sperăm ca în perioada imediat următoare această instituţie va avea un director cu concurs”.

Întrebat dacă s-a gândit la o anume persoană pentru ocuparea postului de director al DGASPC Teleorman, după ce vor apărea avizele de la ANFP, Adrian Gâdea a declarat: “Nu ştiu, deocamdată, o să mă mai gândesc. O să fie cu siguranţă o persoană care cunoaşte activitatea acestei instituţii. La organizarea concursului cine va fi mai bun să câştige”.

4 Comments

 1. din Rosiori pentru doamna Prefect

  Domnul Florin conduce o Skoda alba cu nr. TR 10 JPC care dupa ce am verificat-o la circulatie am vazuta ca este a OPC Teleorman unitate unde lucreaza doamna Savu Piper Cristiana care este ..sotia lui Florin Piper Savu.
  ……Si eu care credeam ca este sofer !

 2. Johny Marinecel

  Da!!!!Piper si Nevasta-sa sunt foarte indicati pentru orice sinecura publica unde este ceva de ciugulit!In afara ca sunt trepadusii PSD-ului, ce merite mai au????

 3. Gelule, esti nepot de-al lu` Marineci, ca prea le stii pe toate! Faci parte din famiglie? Si Floricica stia sa faca treaba buna si uite a ajuns la pensie…anticipata. Il vrei pe piparus director, pe nevasta-sa subdirector, de parca nu mai sunt romani in judet. Lasa-i si pe altii sa manince o jimbla.

 4. Cel mai indicat pentru acest post este Piper Savu Florin care in prezent este profesor de educatie fizica in Rosiori de Vede.
  Om serios, familist convins,crescut la o casa de copii lucru care il face sa stie problemele va face treaba buna pe functia de director general.
  Succes Florine !!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.