Eveniment

Dezinsecţie împotriva căpușelor, pe domeniul public din Alexandria

Începând de ieri, pe raza municipiului Alexandria se efectuează un tratament de dezinsecție terestru împotriva căpușelor, informează Primăria Alexandria. Acțiunea se va derula pe parcursul a patru zile, vizate fiind strada Libertății, parcurile și locurile de joacă din municipiu și zona ANL Peco.

“Serviciul public de interes local Administraţia Domeniului Public Alexandria, licențiat ANRSC pentru activităţi de dezinsecţie, dezinfecţie, deratizare prin licenţă clasa 2 nr. 4266/2018, efectuează tratament de dezinsecție terestru împotriva căpușelor, începând cu data de 09.05.2019, cu o durată de 3 – 4 zile.
Tratamentul se va aplica pe str. Libertății, în parcurile și locurile de joacă din municipiu și în zona ANL Peco”,  susţin reprezentanţii municipalităţii.

Primăria cere crescătorilor de albine să-şi ia toate măsurile necesare pentru protejarea acestora, întrucât Cypertox, substanța cu care se va efectua dezinsecția, este toxică pentru ele.

În caz de vreme nefavorabilă, desfăşurarea operațiunilor ar urma să fie reprogramată la o dată care va fi comunicată ulterior.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.