Eveniment

Dezbatere publică la Alexandria pentru completarea Regulamentului de convieţuire socială

Primăria Alexandria organizează luni, 18 martie, o dezbatere publică pe marginea modificării Regulamentului de convieţuire socială, document elaborat de municipalitate şi aprobat de Consiliul local în 2011.

“În conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizională în administrația publică, Primăria Municipiului Alexandria intenția de elaborare a unui proiect de hotărâre cu  privire la  modificarea anexei la HCL nr. 185/28.06.2017 privind Regulamentului de conviețuire socială în municipiul Alexandria”, se arată în anunțul Primăriei.

Potrivit municipalității, având în vedere că de-a lungul anilor legislaţia avută în vedere la elaborarea Regulamentului de convieţuire socială a suferit o serie de modificări, se impune modificarea corespunzătoare a Regulamentului de convieţuire socială în Municipiul Alexandria.

Proiectul de hotărâre privind modificarea Regulamentului de convieţuire socială poate fi consultat pe site-ul oficial al Primăriei Alexandria.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate, cu privire la proiectul de act normativ propus vor fi depuse până la data de 18 martie 2019, la Compartimentul Cancelarie Registratură din cadrul Primăriei municipiului Alexandria.

De asemenea, alexăndrenii care vor să aducă sugestii sau modificări la ceea ce propune Primăria pot participa la dezbaterea publică a proiectului care va avea loc în data de 18 martie, la ora 10.00, în sala de şedinţe a Primăriei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.