Sport

Despre campionatul Ligii a 4-a – “Arbitrajele s-au îmbunătăţit, nivelul campionatul este unul ridicat” – Alexandru Gheorghe

Una din echipele considerată revelaţie a sezonului în Liga a 4-a judeţeană este Astra Plosca, formaţie promovată în vara anului trecut. Preluarea echipei de către Alexandru Gheorghe a fost privită ca un pas înainte pentru clubul din Plosca, unde s-a pus un accent deosebit pe întinerirea lotului. Rezultatele n-au întârziat să apară, iar echipa a terminat turul de campionat pe un onorabil loc 6. Problema pe care a avut-o în finalul sezonului de toamnă antrenorul Săndel Gheorghe, cu care se confruntă în continuare, este legată de numărul mare de jucători accidentaţi, astfel că Astra nu mai poate alinia aceeaşi formulă de echipă din prima parte a turului. “Am început returul, dar avem 7-8 jucători accidentaţi, unii s-au operat, alţii sunt în perioada de refacere şi nu putem să-i forţăm să joace. Am fost nevoit să apelez la improvizaţii, dar şi să promovăm câţiva jucători de la juniori”, a spus antrenorul Alexandru Gheorghe, care a explicat primele două rezultate din retur. “Ce pot să spun, am început mai greu, chiar dacă facem pregătire de două ori pe săptămână, este greu când joci împotriva unor adversari cu experienţă, care ştiu bine jocul”, a adăugat antrenorul echipei din Plosca.

Despre startul returului Ligii a 4-a, antrenorul Alexandru Gheorghe consideră că rezultatele înregistrate până acum au echilibrat competiţia. Însă, a ţinut să evidenţieze nivelul ridicat al campionatului judeţean şi crede că o consecinţă ar trebui să fie câştigarea barajului de către campioana din acest sezon.

“Nivelul fotbalistic este bun, în prima jumătate a clasamentului pot spune că sunt echipe foarte bune pentru acest nivel, iar cele trei echipe care vizează campionatul, Roşiorii de Vede, Alexandria şi Videle, prin pregătirea pe care o fac, au ridicat mult calitatea competiţiei. Sper ca, oricare din acestea va ajunge la baraj, să obţină şi promovarea în Divizia C!”

Despre arbitrajele pe care le-a avut până acum Astra Plosca, antrenorul Săndel Gheorghe a precizat foarte categoric: “În ultima perioadă se vede o îmbunătăţire a acestei activităţi, noi, Astra Plosca, n-am avut nici o problemă în turul campionatului din acest punct de vedere. Doar în retur, la prima etapă, disputată la Poroschia, au fost unele lucruri care ne-au nemulţumit, însă cred că este ceva izolat, n-am avut motive să credem că maniera de arbitraj ar fi una ostilă nouă. Am considerat că, fiind prima etapă a returului, nici arbitrii nu şi-au intrat în formă, şi pentru ei este început de sezon!”, a adăugat fostul antrenor al FCM-ului Alexandria.

 

Alexandru Gheorghe va pleca în ţările arabe!

Fostul antrenor al echipelor FCM Alexandria, Turris Turnu Măgurele sau Sporting Roşiorii de Vede, actualmente la Astra Plosca, are câteva propuneri interesante pentru a antrena în afara ţării. Antrenorul în vârstă de 46 de ani a precizat că are unele contacte pentru a antrena în ţările arabe (zona vestică a Asiei), însă n-a intrat prea mult în acest subiect. “Într-adevăr, am depus un CV în acest sens, am discutat cu câţiva impresari, dar deocamdată nu pot preciza nimic. Cu certitudine, voi duce acest campionat până în vară, mie îmi place să-mi respect munca şi colaboratorii, apoi voi şti dacă se va materializa sau nu plecarea în afara ţării!”, a mai spus Alexandru Gheorghe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.