Eveniment

Deschiderea noului an universitar la Facultatea de Ştiinţe şi Inginerie Alexandria

Luni, 3 octombrie, în aula Facultății de Ştiinţe şi Inginerie Alexandria din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte, a avut loc festivitatea de deschidere a noului an universitar, în prezenţa unor oficilități locale și județene, studenţi, părinţi, conducerea facultății, precum și cadre didactice.

Cuvântul de deschidere l-a avut decanul Facultății de Ştiinţe şi Inginerie Alexandria, conf. univ. dr. Ioana Panagoreţ, care a urat bun venit studenţilor în noul an.

La festivitate a participat și președintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea, care a precizat că revine, de fiecare dată, cu plăcere la Facultatea de Științe și Inginerie din Alexandria, de altfel, absolvent al Universității Valahia, și, la deschiderea anului universitar 2016-2017, le-a urat “tuturor studenţilor și profesorilor, un an bun, cu împliniri și rezultate de care să vă mândriţi!.

Rectorul Universității Valahia din Târgoviște, conf. univ. dr. Călin Oros, prezent la deschiderea anului universitar la Alexandria, a anunțat că Universitatea Valahia din Târgovişte a primit certificat de calitate cu grad de încredere ridicat din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS). “Este cea mai mare distincţie pe care poate să o aibă o universitate din România în ceea ce priveşte calitatea învăţământului superior”, a precizat Oros. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.