Politic

Deputatul PSD Valentin Boboc anunță că se retrage din politică

Cu cât se apropie mai mult alegerile parlamentare, cu atât par să se agite spiritele și să se întețească luptele în interiorul partidelor pentru un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaților sau Senat.

Județului Teleorman îi revin cinci mandate de deputat și două de senator, iar principalele formațiuni politice care se luptă pentru a le obține, judecând după scorul obținut la locale, sunt PSD și PNL.

Așa cum era de așteptat, negocierile sunt purtate în spatele ușilor închise, însă cert e că nimeni nu stă cu mâna în sân, iar doritori sunt mulți. În fond, cine ar spune nu unui mandat de parlamentar, cu griji puține și leafă grasă?

Din tipar pare să iasă, însă, deputatul PSD Valentin Boboc, care a anunțat că se retrage din politică și că își lasă colegii “să se omoare între ei” pentru un loc pe listele de candidaturi pentru parlamentare.

“M-am retras din politică. Așa că îi las să se omoare pe locuri!!! Nimic nu au înțeles colegii după campania asta. O să fie cea mai cruntă înfrângere a PSD!!!”, spune deputatul PSD Valentin Boboc.

Valentin Boboc este la al doilea mandat de deputat în Parlamentul României, fiind ales de teleormăneni, pe listele PSD, la scrutinul din în 2012 și, mai apoi, la cel din 2016.

 

2 Comments

  1. O decizie inteleapta! Omul a inteles ca nu prea a facut mai nimic in cele doua mandate pentru cei care l-au trimis acolo ! Ramanand pe liste in continuare ar fi diminuat cu mult „succesul” partidului! Este bine cand incepi sa devii intelept, daca nu cumva a simtit ca partidul nu mai pune baza pe el si nu l-ar mai fi trimis in lupta!

  2. E rău, cu rău, dar mai rău – fără rău.
    Și asta, pentru că binele nu mai iese „atât” în evidență – dacă nu există și comparația cu răul – pe cât poate fi evidențiat alături de Rău.
    De multe ori, politicienii își recită mizerabil sloganurile dureroase.
    Una este să scrii și alta să declami. Tocmai sensibilitatea, care umple de har scrisul în intimitate, lipsește de har lectura în public.
    Dupa această declaraţie/gafă, domnul Boboc, pare mult mai CEXY!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.