Politic

Deputatul PNL Maria Stoian așteaptă răspuns de la ministrul Transporturilor în legătură cu Drumul de mare viteză Alexandria – București

Pe 5 iulie 2021, Maria Stoian, deputat PNL de Teleorman, a adresat o întrebare în scris către Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, referitoare la “Drumul de mare viteză Alexandria – București”.

“Având o infrastructură reabilitată și modernă, ajută la dezvoltarea socială și economică a țării. Ați anunțat public că în această primăvară s-a lansat licitația pentru unul dintre cele mai așteptate proiecte din sudul țării: drumul de mare viteză Alexandria – București. Drumul național actual DN6 este sufocat și este tranzitat de zeci de mii de vechicule în fiecare zi, cum înșivă dumneavoastră ați declarat”, precizează deputatul de Teleorman în întrebarea adresată ministrului.

Maria Stoian solicită răspunsuri și detalii cu privire la stadiul în care se află drumul respectiv, cât și dacă s-a stabilit dacă “drumul va fi unul expres sau autostradă”. Mai mult, aceasta îl întreabă pe Cătălin Drulă dacă a fost aprobată finanțarea, iar, în cazul în care răspunsul este “da”, Maria Stoian solicită informații referitoare la valoarea finanțării.

“Când credeți că este posibil să fie finalizată construcția acestui drum pentru a putea fi dat în folosință?”, întreabă, în final, deputatul PNL de Teleorman. Termenul prevăzut de lege pentru primirea răspunsul a fost pe 28 iulie, însă niciun răspuns nu a fost încă înregistrat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.