Politic

Deputatul PNL Lucian Militaru a trecut la ALDE

Cu numai câteva zile înaintea alegerilor parlamentare, deputatul PNL Lucian Militaru a decis să părăsească tabăra liberalilor teleormăneni şi să se alăture organizaţiei judeţene ALDE Teleorman. Trecerea la partidul condus la nivel de judeţ de Calotă Florică Ică a fost anunţată printr-un comunicat de presă, în care Lucian Militaru îşi şi argumentează alegerea făcută.

“Am condus ani de zile PDL, partid în care întotdeauna a existat o diversitate de opinii, dar deciziile au fost mereu luate de o echipă în mod democratic. Am reuşit împreună cu echipa să obţinem în anul 2008 la alegerile parlamentare un număr de 3 parlamentari, la fel ca PSD sau PNL. Am făcut performanţă în politică şi m-am bătut pentru cei din partidul pe care l-am reprezentat. Timp de 12 ani am fost primar al oraşului Videle. După alegerile locale din 2016 am încercat să analizez motivele care au dus la rezultatele dezastruoase obţinute de PNL-ul rezultat în urma fuziunii. Dacă în anul 2008 numărul parlamentarilor PDL + PNL a fost de 6 (2 senatori şi 4 deputaţi) de data aceasta conform ultimelor predicţii PNL va obţine doar un deputat şi acela nefiind teleormănean. Vina aparţine exclusiv lui Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, persoană lipsită de experienţă politică şi incapabil să conducă un partid de dimensiunile PNL. A îndepărtat toţi oamenii valoroşi din PNL, pe toţi aceia care au dus greul multor campanii electorale.

Drept urmare, am decis să mă alătur ALDE! Prin implicarea mea şi a celor care cred în mine, doresc să contribui la realizarea unui scor foarte bun pentru ALDE, scor care să ducă la obţinerea unui mandat de senator pentru Samuel Calotă şi a unuia de deputat pentru Calotă Florică Ică. Mă alătur unei echipe în care există spiritul democrat-liberal şi mă regăsesc pe deplin în interiorul acestei echipe! Fac apel la foştii PD-işti sau PDL-işti din Teleorman care nu-şi găsesc locul în PNL (şi sunt atât de mulţi) să se alăture echipei ALDE, aici regăsindu-ne ca spirit şi echipă! Unii au crezut că omul politic Lucian Militaru s-a retras! Nu numai că nu m-am retras din politică, dar acum sunt mai puternic şi mai determinat să-mi folosesc în ALDE întregul potenţial politic”, a declarat Lucian Militaru.

Primar al oraşului Videle timp de trei mandate şi deputat din 2012, Lucian Miliaru, nu este singurul reprezentant al PNL care alege să treacă la ALDE înaintea parlamentarelor de duminică, 11 decembrie. Lucian Alexe, managerul Spitalului Caritas din Roşiorii de Vede, fostul manager al Serviciului de Ambulanţă, Puiu Vişan, fostul viceprimar al municipiului Alexandria, Edi Oprea, fostul preşedinte al Agenţiei pentru Domeniile Statului, Adrian Didă, fostul consilier judeţean PNL Mihai Ştefan, precum şi fostul consilier judeţean Florin Neagu au decis, de asemenea, să se alăture echipei conduse de Calotă Florică Ică. (Violeta Mocanu)

 

9 Comments

 1. Unul din nesimtitii politicii teleormanene!Daca observati aproape toti fac parte din cei care au mancat cacat si inainte si dupa ’89 si sa stiti ca nu oricine poate performa in acest sens, decat cei care solicita sa fie alesi si bineinteles ca, pulimea o face!

 2. Uneori e bine sa se curete bobul de neghina. Neghina de la PNL a trecut la ALDE. Dupa negocieri la sange, pe ultima suta de metri, pretul tradarii a fost platit …MILITARU s-a vandut. SOLD OUT.

 3. Domnul Militaru a fost 3 mandate primar in Videle,un mandat parlamentar(la redistribuire datorita influientei lui Videanu)perioade in care nu a facut nimic pentru orasul pe care la condus si la reprezentat in parlament.
  Un rahat de om Militaru Lucian

 4. Faptul ca ALDE nu are criterii de integritate, Militaru a trecut la acest partid. Domnul Militaru a fost activist al PCR asa ca cei de la PNL nu l-au propus pentru a candida la alegerile locale cat si la alegerile parlamentare.
  Domnule Miliaru trebuia sa o iei in barda!!!!!!

 5. Luciferică

  C.N.S.A.S ,în urma verificării cererilor depuse de Biroul Electoral Județean TR. a confirmat calitatea de colaborator al Securității pentru Samuel Calotă, candidat la funcția de senator(hotărâre definitivă a instanței).Mult succes, Lucian Militaru în implicarea în susținerea….. ,,alde-Calotă” . Ceva va unește!

 6. Hm. Alt traseist, ne-am obisnuit. S-a dus in partid la samuel calota care a schimbat partidele mai des ca sosetele.

 7. „Unii au crezut ca m-am retras.” :))) tare afirmatia.
  ” dar acum sunt mai puternic şi mai determinat să-mi folosesc în ALDE întregul potenţial politic”.

  Pentru PNL de ce nu ai fost, maestre, determinat sa-ti folosesti intregul potential politic?

 8. ,, Să-ți fie rușine , Dinu Patriciu!”Aceștia sunt ,,oamenii Teleormanului, deputatul tău” cum odinioară , sub sigla PDL-ului, cerșea votul cetățenilor . Fără pic de rușine,fără frica lui D-zeu , parcă ar mai vrea o dată să arate cât de mult a fost interesat de cetățean. Încă o dată, RUȘINE: lucian militaru !

 9. Da, da, mare om Militaru. Unde a stat bagat in ultimii 2 ani? Unde a tras el pentru PNL? A miscat un deget in vreo campanie electorala?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.