Politic

Deputatul PNL Costel Barbu a deschis primul cabinet de parlamentar, în Alexandria/ Urmează celelalte municipii și orașe

Deputatul PNL Costel Barbu a deschis primul din cele cinci cabinete de parlamentar pe care le-a anunțat, după alegerile parlamentare, în cele cinci municipii și orașe din Teleorman. Este vorba despre cabinetul deschis în Alexandria, unde, de luni și până miecuri, în intervalul 09.00-16.00, sesizările și problemele teleormănenilor vor fi preluate de consiliera deputatului PNL, în timp ce în zilele de joi, între orele 09.00-18.00, la cabinet va fi Costel Barbu. Teleormănenii care vor să-l contacteze pe deputatul PNL o pot face, așadar, la cabinetul de parlamentar din Alexandria,  str.  Dunării, nr. 264 bis, etaj 4, dar și la numărul de telefon 0764.400.500.

În perioada următoare, deputatul PNL Costel Barbu va deschide și celelalte patru cabinete, din municipiile Turnu Măgurele și Roșiori de Vede și orașele Videle și Zimnicea.

În Teleorman, PNL a câștigat, la alegerile din 6 decembrie, trei din cele cinci mandate de deputat câte revin județului și unul de senator. Costel Barbu a deschis lista de candidați PNL pentru Camera Deputaților, astfel că liderul liberal va reprezenta, alături de alți doi colegi de partid, județul Teleorman în camera inferioară a Parlamentului în următorii patru ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.