Politic

Deputatul Doru Coliu a rămas fără primari în Teleorman

Organizația județeană a PMP reușise să obțină doi primari la ultimele alegeri locale, respectiv Stan Nicolae, la Mavrodin, și Violeta Ionescu, la Olteni. Despre edilul comunei Mavrodin au fost semnale că se va orienta către liberali încă din preajma alegerilor prezidențiale din 2019, atunci când acesta anunțase în mod clar că, în cel de-al doilea tur de scrutin, îl va susține pe Klaus Iohannis. Ulterior, Stan Nicolae a părăsit PMP și s-a îndreptat către PNL Teleorman.

Recent, aceeași mișcare a făcut-o și primarul comunei Olteni, Violeta Ionescu, și aceasta preferând să candideze din partea Partidului Național Liberal la alegerile ce vor avea loc în luna septembrie.

Între timp, președintele PMP Teleorman, Doru Coliu, e ocupat să-și arate susținerea și încântarea față de recent anunțata candidatura a fostului președinte Traian Băsescu la funcția de primar general al Capitalei: “V-am spus că o să candideze! Acum vă spun că o să câștige! Asta se întâmplă când iei PMP-ul la mișto, valabil și pentru Teleorman!”, scrie deputatul pe o rețea de socializare.

 

One Comment

  1. A venit sa revolutioneze Teleormanul, arogantul si puscariasul acesta. El nu se vede, oare, cat este de penibil?! Cine poate avea incredere intr-un astfel de specimen?! Poate doar Doinita/Donia Dobre si alti analfabeti, ratati, ca ei…:))))))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.