Politic

Deputatul Calotă, în căutare de adepţi

Ioan DUMITRESCU

Joi, 17.07.2014, fostul deputat liberal Ică Calotă Florică, astăzi apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, a fost în Alexandria pentru a se întâlni cu cunoştinţe şi apropiaţi care vor constitui Partidul Liberal Reformator. Deputatul Ică Calotă Florică a declarat că pe data de 1 august va avea loc congresul de constituire a noii formaţiuni politice. Până atunci însă, în plan local se încearcă constituirea unor celule de iniţiativă care să atragă atât liberali din PNL, cât şi din alte formaţiuni politice, indiferent dacă sunt de stânga sau de dreapta, sau oameni care până acum nu au mai fost înregimentaţi sau care nu au făcut politică. În ceea ce priveşte prezidenţiabilul Partidului Liberal Reformator la viitoarele alegeri din noiembrie, cu siguranţă că acesta va fi Călin Popescu Tăriceanu, fiindcă doar de aceea s-a făcut ruptura de PNL şi s-a îinfiinţat noua formaţiune politică tot de sorginte liberală.

Deputatul Ică Calotă Florică afirmă că plecarea sa din PNL Teleorman l-a supărat pe preşedintele Organizaţiei judeţene, deputatul Marin Almăjanu. Cu toate acestea, deputatul Calotă, mai în glumă, mai în serios, susţine că îl aşteaptă şi pe deputatul Almăjanu în noua formaţiune politică.

Fără să aibă deocamdată nici măcar un sediu în Alexandria, susţinătorii Partidului Liberal Reformator se întâlnesc prin restaurante, la un suc, unde probabil că vor să se dumirească ce fel de politici liberale va face viitorul partid, ce şanse are să se alieze cu alte formaţiuni politice, iar în cazul în care vor ajunge la putere, aşa cum îşi doreşte fiecare partid, ce Guvern şi ce portofolii vor ocupa într-un dorit şi nu imposibil viitor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.