Politic

Deputatul Calotă Ică, primit în PNL

UPDATE: Discuțiile oficiale între deputatul Calotă Ică și Eugen Pîrvulescu privind o eventuală revenire a acestuia în PNL vor avea loc săptămâna viitoare, cel mai probabil marți, în prezența președintelui PNL Ludovic Orban, a declarat președintele PNL Teleorman. Potrivit senatorului Eugen Pîrvulescu, nu a fost luată o decizie oficială în privința revenirii deputatului Calotă în PNL. Cu toate acestea, președintele PNL Teleorman nu a negat că a avut deja niște discuții cu deputatul Calotă Ică, la fel cum nu a negat nici faptul că acesta s-ar putea alege cu un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaților, dacă vine cu un plus de voturi în tabăra PNL.

După ce și-a anunțat plecarea din ALDE, zilele trecute, deputatul Calotă Florică Ică se întoarce în PNL, după aproape șase ani de pauză. Potrivit unor surse, se pare că, în urma unor discuții purtate la centru, deputatul Calotă Florică Ică a fost reprimit în barca PNL, mișcare în urma căreia acesta se va alege cu un loc eligibil la alegerile parlamentare, pe lista pentru Camera Deputaților.

Aceleași surse susțin că, alături de Calotă Ică ,vor veni în PNL și ceilalți membri ALDE, cu câteva excepții, printre care vicepreședintele ALDE Teleorman Virgiliu Cocoșilă, care a fost desemnat candidatul partidului pentru Primăria Roșiori.

De altfel, în cadrul unei conferințe desfășurate, vineri, la sediul PNL, senatorul Eugen Pîrvulescu declara că, în calitatea sa de lider al liberalilor teleormăneni, este deschis la orice alianță de dreapta, scopul fiind acela ca la alegerile locale să învingă PSD, iar PNL să dea președintele Consiliului Județean.

Deputatul Calotă Florică Ică este liberal vechi, a făcut parte din PNL aproape 25 de ani, iar decizia sa de a părăsi aripa liberală din județ a venit în urma fuziunii dintre PD-L și PNL. În prezent, este la al doilea mandat de deputat, primul fiind obținut pe listele alianței USL, iar cel de-al doilea din partea ALDE, la redistribuire.

Până la publicarea articolului, nici deputatul Calotă Ică, dar nici senatorul Eugen Pîrvulescu nu au putut fi contactați.

 

One Comment

  1. Finalul scrie pe fruntea lui si acelor care se plimba ca pielea pe gatul gainii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.