Politic

Deputaţii vor merge la serviciu şi în vacanţa parlamentară, pentru sesiunea extraordinară

Camera Deputaţilor se află în perioada 9 – 31 ianuarie în sesiune extraordinară, astfel că vacanţa parlamentară în care aceştia ar fi trebui să stea până la începutul lunii februarie, când începe sesiunea ordinară, este istorie.

Potrivit deciziei privind convocarea Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară, preşedintele camerei inferioare a Parlamentului, Liviu Dragnea, a emis decizia prin care Camera Deputaţilor se convoacă în sesiune extraordinară în data de 9 ianuarie 2017, pentru perioada 9 – 31 ianuarie 2017.

Astfel, potrivit programului de lucru, în intervalul marţi, 10 ianuarie – miercuri, 27 ianuarie, deputaţii îşi vor desfăşura activitatea în comisiile parlamentare din care fac parte, în timp ce pe 30 şi pe 31 ianuarie vor avea loc şedinţele de plen, în cadrul cărora deputaţii vor dezbate problemele înscrise pe ordinea de zi.

În ceea ce priveşte proiectele de lege care urmează a fi dezbătute în această sesiune extraordinară, acestea vizează două ordonanţe referitoare la ”Cuminţenia Pământului” şi un proiect de lege privind respingerea OG 14/2015 pentru completarea OG 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum și alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.