Politic

Deputații de Teleorman au aflat în ce comisii vor activa. Adrian Gâdea, secretar al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială

După validarea mandatelor parlamentarilor aleşi la scrutinul de pe 11 decembrie, Camera Deputaților a aprobat joi, 22 decembrie, componența numerică și nominală a comisiilor permanente. Așa cum era de așteptat, cele mai importante comisii au revenit Partidului Social Democrat.

Vehiculat intens ca fiind propunerea de premier cu care social-democraţii vor merge la Palatul Cotroceni, preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost ales, în cele din urmă, preşedinte al Camerei Deputaţilor. Liderul social-democraților va activa și în Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului.

Deputatul PSD Adrian Gâdea a fost ales secretar al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială, în timp ce deputatul PSD Valentin Boboc a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii.

Deputatul ALDE Calotă Florică Ică va face parte, la fel ca și în primul mandat de parlamentar, din Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, în timp ce deputatul PNL Daniela Mara Calista va activa în doua comisii permanente din camera inferioară a Parlamentului, respectiv în Comisia pentru muncă şi protecţie socială, la fel ca si social-democratul Adrian Gâdea, precum și în Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Mara Calista in ‘Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei’, adica parasutata de la centru in detrimentul femeilor din TR!

  2. Hai ca i ati tras~o lui Gadea! Mai ramane sa ~i luati si sefia la PSD Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.