Politic

Deputații Calotă Florică Ică și Maria Stoian au deschis cabinete parlamentare în Alexandria, Zimnicea și Turnu Măgurele

Deputații PNL de Teleorman, Calotă Ică Florică și Maria Stoian îi așteaptă pe teleormănenii care au să le aducă la cunoștință probleme cu care se confruntă și pe care cei doi aleși le pot rezolva, din calitatea de reprezentanți ai județului în Legislativ, începând de luni, 8 februarie, la cabinetele  parlamentare din Alexandria, Zimnicea și Turnu Măgurele

Teleormănenii pot discuta personal cu parlamentarii partidului, în fiecare zi de vineri. Deputatul Calotă Ică Florică va fi prezent, în prima parte a zilei, la sediul din Alexandria, str. Av. Al. Colfescu, nr.63, în intervalul orar 10.30 -13.00. În a doua parte a zilei, parlamentarul Calotă poate fi găsit la sediul din Turnu Măgurele, șoseaua Alexandriei, nr.1, ap. 5 (imobil Baia Comunală), în intervalul orar 15.30 – 17.30.

De asemenea, deputatul Maria Stoian îi așteaptă pe teleormpneni la sediul din Alexandria, str. Av. Al. Colfescu, nr.63, în intervalul orar 10.30 – 13.00.

În cursul după amiezii, parlamentarul poate fi găsit la sediul din Zimnicea, situat pe strada Vlad Țepeș, bl.16 A, sc. H, parter.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.