Eveniment

Delegație străină la Școala Gimnazială Buzescu în cadrul proiectului Erasmus +

Miercuri, 1 iunie, la Școala Gimnazială Buzescu a avut loc a patra întâlnire transnațională în cadrul proiectului finanțat din fonduri europene Erasmus +, a cărui temă este “Net is the key”.

Proiectul este un parteneriat strategic în domeniul școlar încheiat între 6 țări, Irlanda de Nord, Turcia, Bulgaria, Polonia, Italia și Sardinia și România și îşi propune să sprijine dezvoltarea, transferul şi/sau implementarea de practici inovatoare, precum şi implementarea de iniţiative comune cu scopul promovării, cooperării, ȋnvăţării reciproce şi schimbului de experienţă la nivel european.

De 1 iunie, la Buzescu, în prima zi a activităților care au loc în cadrul acestui parteneriat, elevii școlii, îndrumați de învățătoarele Diana Popescu și Mihaela Cristina Ciofalcă, au primit delegația din cele șase țări cu un spectacol care a cuprins prezentarea, sub formă de ghicitoare, a statelor partenere, dansuri populare, moderne, cântece și poezii. Scopul proiectul este de a conștientiza copiii asupra importanței utilizării internetului într-un mod responsabil. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.