Politic

Declaraţii post-electorale

Ioan DUMITRESCU

Imediat după închiderea secţiilor de vot de la alegerile locale, candidatul Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar al municipiului Alexandria, Florin Titirişcă a declarat amărât: „Partidul Social Democrat a câştigat alegerile, ce pot să spun? O surpriză din punctul nostru de vedere. Ne aşteptam la mai mult. Se pare că în Consiliul local Alexandria nu vor fi decât două partide, PSD şi PNL”.

La rândul său, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Alexandria, actualul primar Victor Drăguşin, aflat acum la cel de-al treilea mandat consecutiv, a declarat imediat după alegeri: „Am câştigat Alexandria; am recâştigat Alexandria. O luptă grea, din care am fost şi ca persoană şi ca partid, destul de jignit. Poate aşa sunt campaniile electorale. Nu au fost evenimente, cred că a fost cea mai disciplinată zi de alegeri locale. Eu aş vrea să le mulţumesc din suflet tuturor alexăndrenilor care m-au votat, care au votat echipa PSD, şi mai vreau să mulţumesc în mod special echipei mele de campanie, formată din foarte mulţi tineri, dar şi foarte mulţi seniori şi, nu în ultimul rând, tuturor cetăţenilor care au ieşit la vot, chiar dacă nu m-au votat, dar exerciţiul democratic este bine să-l utilizăm, este bine să-l dezvoltăm, până la urmă, asta fiind cheia pentru bună colaborare între putere şi opoziţie.

Vă asigur că mă îndatorează procentul de peste 60%, mă obligă foarte mult şi, pentru că au avut încredere în mine pentru a treia oară, nu o să mai dezamăgesc. Am convingerea că o să realizez tot ce am promis, sau marea majoritate, în timpul jocului apar multe necunoscute, şi cred că împreună o să aducem Alexandria la standard de oraş civilizat, oraş european.”

Şi preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman al Partidului Social Democrat, Adrian Ionuţ Gâdea, preşedintele Consiliului judeţean, a declarat: „PSD a câştigat toate municipiile şi oraşele teleormănene. În mediul rural am pierdut câteva comune conduse până acum de PSD, dar am câştigat altele în care erau primari PNL. În primul rând, vreau să mulţumesc tuturor teleormănenilor care au venit la vot. Mulţumesc celor care au votat candidaţii PSD, le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la buna desfăşurare a acestui proces electoral”.

11 Comments

 1. Ce candidat,ce nume de cultura tipic tiganeasca. . .TITIRISCA….asta are nume de barbugiu,de costorar si vroia sa devina prefect! Mars ma la cort,tigane!

 2. Nu cred că există oameni mai proști decât ăia care ne spun cât de proști sunt cei care au votat altfel decât ei!

 3. Tipic PNL. Zero realizari, multe injuraturi si semianalfabetism. TOTI cei ce nu voteaza cu ei sunt PROSTI sau batrani. Batranii sunt automat considerati de PNL…PROSTI!
  Felicitari domnule primar si echipei dumneavoastra pentru ce ati realizat in acest oras si ne vedem la vot peste 4 ani, cand o sa va votez din nou.
  Dana, 28 de ani(batrana si proasta, deh)

 4. Pentru Stefan si Alin,prosti sunteti voi cu familile voastre.Eu nu supart sa fiu jignit de niste basiti imfecti!Votez cu cine vreau ,dar nu sunt prost nu aveti dreprul sa ne jigniti pentru cum am votat.

 5. Dragusin a avut o campanie josnica .nu a realizat nimic in cei 8 ani de mandat,si a castigat urland Jos Titirisca.Ce oras de ciudati…. Sper ca peste 4 ani sa nu i se puna pata pe babele corupte din piata care vand patrunjel

 6. Sincer,domnule Dragusin,se vede ce realizari aveti in 8 ani de mandat ,iar in cei 4 ani care urmeaza , sant sigur ca vor fi la fel,adica mai nimic. Unii dintre noi am vazul afara in ce conditii ar trebui sa traim si ce drepturi avem, in teleorman aveti noroc cu electoratul prost, batran,sarac si usor de manipulat ptr.votul acordat. Eu nu fac politica,este opinia mea personala despre activitatea dv. si sant sigur ca nu sant singurul,dar asa e in viata : „daca nu iti place ceva,cauta-ti altceva in alta parte ” ,asa ca o emigram in alta parte unde gasim conditii de trai decente,in Alexandria dv.si a sefului dv. deocamdata nu exista asa ceva,nici macar la stadiul de concept. Ne auzim peste 4 ani !

  • Subscriu la cele scrise de dv. DRAGUSIN NU A FACUT ABSOLUT NIMIC problema e ca se mai si supara cand i se spune ,devine chiar violent.AR trebui sa merga la un doctor.

 7. S-a dovedit ca injuraturiule sinistre aruncate cu ura de cei din PNL in timpul campaniei, minciuna in privinta facultatilor si a realizarilor, precum si multitudinea de oameni slab pregatiti, chiar semianalfabeti, din care este alcatuit in acest moment PNL Teleorman, coroborat cu bunul simt, campania decenta, realizarile si munca depusa de cei din PSD, au dus la o infrangere zdrobitoare in fata electoratului cult si elevat din Alexandria!

  • S a vazut electoratul psd ului duminica noaptea! Cei cu sticla in mana,si cei care nu prea se vedeau…

 8. Pentru Titirisca &Co PDL

  Domnule Titirisca la ce va asteptati?
  Pregatirea profesionala,caracterul,trecutul si prezentul au facut ca alexandrenii sa nu va voteze astfel incat sa fiti primarul Alexandriei.
  Probabil ca un candidat al PNL care provenea din vechiul PNL ar fi facut ca domnul Dragusin sa nu mai fi catigat alegerile de primar.
  PNL ar fi castigat la nivel national mai multe posturi de primar daca nu fuziona cu PDL.

 9. Nuconteaza

  Alexăndrineni*

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.