Politic

DECLARAȚIE DE PRESĂ / STOP abuzurilor din Consiliul județean Teleorman!

Situația existentă în consiliul județean trebuie să înceteze! Drept pentru care, în calitate de senator de Teleorman, atrag atenția actualei conduceri a Consiliului județean Teleorman să înceteze cu presiunile și cu luarea deciziilor populiste, atât în interior forului județean, cât și asupra instituțiilor subordonate acestuia.

Actualul președinte al Consiliului județean, cât și actualii vicepreședinți nu mai au legitimitate în a lua decizii, la nivelul județului Teleorman. Cetățenii teleormăneni au decis, la vot, ca Partidul Național Liberal să conducă, pentru următorii patru ani, Consiliul județean, prin majoritatea conferită de către cei 17 consilieri aleși.

Atrag atenția, în special, președintelui Asociației de Dezvoltare Intercomunitară -Managementul Deșeurilor Teleorman, vicepreședinte al Consiliului județean, Florin Piper, să oprească de îndată documentația privind mărirea tarifului de colectare a deșeurilor menajere, începând cu anul viitor, întrucât tot de anul viitor expiră contractul cu prestatorul Polaris Holding.

Nu acceptăm și nu tolerăm să se mai pună bir pe cetățenul teleormănean, știut fiind că documentația pe care au pregătit-o cei din conducerea actuală a Consiliului județean prevede DUBLAREA TARIFULUI la colectarea deșeurilor.

E timpul să punem STOP acestor abuzuri și practici murdare care afectează în mod direct veniturile cetățenilor din județul Teleorman. Nu tolerăm și nici nu susținem jefuirea cetățeanului, împotrivindu-ne oricăror interese meschine.

Președinte al PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu

One Comment

  1. Dacă nu este un fake news este scandalos!
    Zic, fake news, pentru ca nu cred ca niște oameni sănătoși la cap, plimbă între ei zeci de mii de lei, in condițiile in care, milioane de cetățeni nu mai au bani să plătească utilități/ rate etc. sau mai rău “Coşul zilnic” al românului pensionar sau angajat la privat, este în continuare gol şi nu sunt şanse ca, în afara spaimei de Covid-19, autorităţile să ni-l umple curînd cu ceva.
    Acest ”coş zilnic” al falimentului este de fapt cel pe care şi-l pot permite şi cei care au salariul minim pe economie, de 1350 de lei. Suntem o ţară cu aproximativ un milion de familii în situaţie de faliment nedeclarat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.