Politic

Declarație de presă / Maria Stoian, deputat PNL: “Trebuie să înțelegem că singura soluție pentru a putea pune capăt acestei pandemii este vaccinarea”

Traversăm o perioadă dificilă, din punct de vedere sanitar, de mai bine de un an, perioadă în care toate țările s-au confruntat cu multe necunoscute în această luptă cu pandemia.

Peste tot în lume s-a concluzionat că vaccinarea este singura soluție care ne poate aduce înapoi normalitatea.

După discuțiile purtate marți, 20 aprilie, de premierul Florin Cîțu cu reprezentanții mediului de afaceri, organizațiile neguvernamentale și asociațiile de pacienți, s-au stabilit mai multe aspecte importante, care vor simplifica accesul cetățenilor la vaccinare.

Astfel, în centrele amenajate la sediile operatorilor economici vor putea fi vaccinați atât angajații respectivelor companii, cât și membrii familiilor acestora sau cetățenii din comunitățile respective, în cazul în care nu este amenajat în zona un alt centru de vaccinare.

De asemenea, numărul persoanelor înregistrate în platforma de programare, de către un aparținător, nu va mai fi limitat.

A fost greu, încă este, dar suntem din ce în ce mai aproape de renunțarea la restricții.

Trebuie să fim responsabili și să înțelegem că singura soluție pentru a putea pune capăt, cât mai devreme, acestei pandemii este vaccinarea.

Deputat PNL Teleorman, Maria Stoian

One Comment

  1. Dă să pupe mamița de noapte bună, prima Duamnă, epidemiologă din județ.
    Somn ușor!
    Hai, că nu mai e mult.. câțiva anișori… după ce îți Bati joc de simpatizanții PNL… gata…scapi…!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.