Politic

Declarație de presă/ Eugen Pîrvulescu: „Se vrea majorarea grosolană a tarifelor actuale la colectarea și transportul deșeului menajer”

În vederea clarificării intențiilor de majorare a tarifului actual la colectarea și transportul deșeurilor menajere în Teleorman, a fost studiat Caietul de sarcini, transmis la toate primăriile din județ, de către directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Managementul Deșeurilor Teleorman, Bogdan Ciobanu, și președintele A.D.I. Teleorman, Florin Piper (încă vicepreședinte al Consiliului județean Teleorman).

Astfel, s-au confirmat, cu stupefacție și îngrijorare, intențiile clare de majorare a prețurilor pentru colectarea și transportului deșeurilor menajere, la persoane fizice, potrivit Caietului de sarcini la care se face referire.

Pentru a elimina orice dubiu, în acest sens, prin atașarea documentelor în original din Caietul de sarcini, se confirmă ceea ce am semnalat public, deja, și anume faptul că se vrea majorarea grosolană a tarifelor actuale, chiar și cu peste 100%.

La o simplă lectură a documentelor transmise, se poate observa că tariful actual lunar, per persoană fizică, în mediul rural, este de 4,18 lei, iar după majorarea cu peste 100%, acesta va fi de 8,15 lei, lunar, de persoană.

În mediul urban, tariful actual este de 8,36 lei, iar după majorare acesta va ajunge la suma de 11.86 lei, rezultând o mărire a prețului practicat în prezent, cu 60%.

Președinte al PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu

One Comment

  1. Le propun acestor minți luminate să aprobe și alte contracte subsecvente:
    1. adăugare noi servicii: „răzuit rigole”;
    2. mărimea tarifelor în medie cu 80% fără niciun fel de justificare;
    3. adăugare noi servicii: “curățare blocuri de granit”;
    4. introducerea contribuției pentru economie circulară.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.