Politic

Declarație de presă/ Deputat PNL Maria Stoian: „Sănătatea elevilor este o prioritate!”

La sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat m-am deplasat în mai multe localități din județul Teleorman (zonele Zimnicea, Alexandria și Roșiorii de Vede), pentru a vizita  unitățile școlare și pentru a discuta cu directorii  acestor unități. Este necesar să cunoaștem problemele cu care se confruntă, pentu a le rezolva împreună.
În calitate de deputat teleormănean, voi face tot ce ține de mine ca cetățenii acestui județ să simtă cu adevărat o schimbare în bine, în toate domeniile.

Având în vedere că de luni, 8 februarie 2021, elevii vor fi prezenți în sălile de curs, este absolut necesar să avem grijă ca sănătatea să nu le fie pusă în pericol, iar pentru siguranța lor vom face tot ce este nevoie, în vederea respectării normelor sanitare.

În acest sens, voi rămâne în contact permanent cu cadrele didactice și autoritățile locale pentru a identifica și rezolva eventualele probleme care ar afecta buna funcționare a unităților de învățământ.

Deputat PNL Teleorman, Maria Stoian

2 Comments

  1. WC-ul în fundul Curții, Reloaded!!! 🤣🤣🤣
    08.02.2021: Lansam continuarea serialului cu noi episoade, speram mai interesante!!!
    Pentru a câștiga măcar un Emmy, parlamentarii ar trebui sa fie mai inventivi!😁
    POPulimea s-a cam “plictisit” de campanii, declarații, verificări etc ….
    Soluții 1,2,3,4…aveți?!

  2. Maria Stoian sa mearga in Parlament , sa voteze legi ! Ca de facut le fac altii ! Sa voteze urgent desfiintarea legilor abjecte speciale ! Iar in scoli , noi profesorii stim ce avam de facut !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.