Social

Decizii pentru procurarea de dispozitive medicale, în valoare de peste 2,3 miliarde, acordate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate în luna august

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate a înregistrat, pe parcursul lunii august, 208 cereri pentru cardurile de sănătate pierdute ori furate, precum și pentru schimbarea numelui, se arată într-un raport al instituției.

Potrivit sursei citate, în aceeași lună, au fost eliberate și 597 de adeverințe pentru a putea beneficia de servicii medicale pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.

Pe de altă parte, în aceeași perioadă, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Teleorman a evaluat 53 de furnizori de servicii medicale, dintre care 38 de furnizori de medicină de familie, 8 furnizori de servicii de specialitate și 7 farmacii.

În ceea ce privește materialele și serviciile cu caracter medical, în perioada menționată au fost efectuate plăți în sumă de mii 27.652,87 de lei.

Totodată, pentru eliberarea Cardului European de Asigurări de Sănătate au fost înregistrate 288 de cereri.

De asemenea, potrivit raportului dat publicității, instituția a aprobat 462 de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau fiziologice, pentru 104 asigurați, în sumă totală de 232.617,02 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.