Social

Decizii pentru procurarea de dispozitive medicale, în valoare de aproape șase miliarde, acordate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate în luna decembrie

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate a înregistrat, pe parcursul lunii decembrie, 169 de cereri pentru cardurile de sănătate pierdute ori furate, precum și pentru schimbarea numelui, se arată într-un raport al instituției.

Potrivit sursei citate, în aceeași lună, au fost eliberate și 755 de adeverințe pentru a putea beneficia de servicii medicale pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.

Pe de altă parte, în aceeași perioadă, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Teleorman a evaluat doi furnizori de servicii medicale care au solicitat încheierea de contracte cu CJAS, cât și furnizori care au deja contracte, la o perioadă de 2 ani.

În ceea ce privește materialele și serviciile cu caracter medical, în perioada menționată au fost efectuate plăți în sumă de mii 21.521,21 de lei.

Totodată, pentru eliberarea Cardului European de Asigurări de Sănătate au fost înregistrate 89 de cereri și au fost eliberate șapte de formulare europene, pentru persoane care necesită asistență medicală pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene.

De asemenea, potrivit raportului dat publicității, instituția a acordat 1.004 decizii pentru procurarea de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau fiziologice, pentru 513 asigurați, în sumă totală de 597.810, 30 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.