Sport

Decizia în cazul jocului de juniori A1, Peretu – Videle, contestată de multă lume!

Cel mai “delicat” incident din acest sezon fotbalistic judeţean este, fără îndoială, cel produs la meciul de juniori A1 (juniorii Ligii a 4-a) dintre Metalul Peretu şi Unirea Petrolul Videle, joc întrerupt în min. 79, la scorul 1-0 pentru gazde, deoarece un spectator al gazdelor ar fi lovit arbitrul. Decizia rejucării partidei respective, deşi a fost considerată una “corectă moral”, se pare că nu prea a fost acceptată de public; nici de cei din Videle, în mod deosebit, dar nici de simpli spectatori. Nu facem acum o recenzie tuturor mesajelor postate de cititorii ziarului nostru faţă de decizia rejucării meciului respectiv, însă prezentăm doar trei mesaje, care par să conteste decizia respectivă şi care considerăm că au relevanţă. Nu înainte de asta, să spunem că derbiul juniorilor A1, Metalul Peretu – Unirea Petrolul Videle, va fi reprogramat, probabil la finalul sezonului (probabil pe 8 iunie), pe teren neutru, însă n-ar fi exclus ca până atunci campioana judeţeană să fie decisă de rezultatele celor dou ăechipe în ultimele etape.

Mesaje ale cititorilor noştri faţă de decizia rejucării meciului de la juniori A1.

«Dan Dragomir

Oare cum şi-a permis această comisie să încalce regulamentul ROAF care este foarte clar pentru asemenea situaţii???? Or să se facă de râsul curcii în toată ţara, că judecă subiectiv şi nu conform REGULAMENTELOR!!!! De ce oare s-au mai făcut regulamente dacă ei işi permit să judece subiectiv??????»

«Dan

Nerespectarea prevederilor ROAF privind măsurile de ordine, inclusiv oficialii de meci, fapt ce a determinat neasigurarea protecţiei pentru jucători şi neînceperea sau oprirea jocului de către arbitru, se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait de către clubul organizator.Asa este scris la art.83 lit c în regulamentul ROAF!»

«Suporter

Prin intermediul Gazetei de Teleorman am dori să adresăm o întrebare AJF TR, dacă se poate: de ce la judecarea evenimentelor de la meciul de fotbal dintre Videle şi Peretu Jun A1 nu s-a aplicat regulamentul ROA?? Oare Comisia de disciplină e pusă să hotărască ce crede ea de cuviinţă sau să aplice regulamentul în urma unor fapte săvârşite )şi să ia măsurile din regulament)??? Noi, suporterii din Videle vă mulţumim şi avem speranţa că le veţi adresa această întrebare, iar răspunsul îl veţi face public».

2 Comments

  1. Dan dragomir

    Mulțumim ziarului Teleormanu pentru ca a facut public DOLEANTELE si NEMULTUMIRILE suporterilor din VIDELE !!! Sperăm din tot sufletul ca comisia de apel sa faca dreptate asa cum scrie in regulamente ( indiferent daca este sau nu moral ) pentru ca asa ar fi normal !!! LEGEA-I LEGE PENTRU TOTI !!!

  2. Hotararea Comisiei de Disciplina de rejucare a meciului a fost atacata cu apel de catre clubul din Videle.
    Se asteapta decizia Comisiei de Apel, iar in cazul respingerii apelului se va merge la Comisia de Recurs a FRF

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.