Eveniment

“Decepţionat în dragoste”, un tânăr s-a aruncat pe geam de la etajul trei

ambulantaUn tânăr de 24 de ani din oraşul Videle, a ajuns la Spitalul Judeţean din Alexandria după ce a sărit de la etajul al treilea al unui imobil din Alexandria, unde venise în vizită, în urma unei dispute cu prietena lui. Acesta a încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa după o decepţie în plan sentimental, după o ceartă avută cu prietena sa, în cadrul căreia, cel mai probabil, fata i-a spus că va încheia relaţia. Nemulţumit sau poate prea amorezat, bărbatul a ales să-i adreseze un ultim gând şi în acelaşi timp să-şi explice gestul printr-un bilet de “adio” pe care după ce l-a scris, l-a pus în buzunar şi s-a aruncat pe fereastră. Norocul lui, dacă se poate spune aşa, a fost copertina de la intrarea în bloc pe care tânărul a căzut şi care, practic, i-a salvat viaţa. Tot noroc poate fi numit şi faptul că blocul de unde s-a aruncat este situat în imediata apropiere a sediului Poliţiei Municipale, poliţiştii fiind şi cei care au alertat echipajele de la ambulanţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, Adrian Ilicea, confirmă că “saltul” făcut de tânăr a fost “din dragoste”. “Tânărul de 24 de ani din Videle s-a certat cu prietena, care probabil i-a spus că nu mai doreşte să continue relaţia, şi s-a aruncat de la etajul trei al blocului cu intenţia de suicid, aspect confirmat şi de bileţelul găsit asupra sa din care reiese clar intenţia pe care a avut-o. Din cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tentativă de sinucidere şi asta nu numai din faptul că victima avea asupra sa un bileţel de adio, ci şi din faptul că acesta le-a spus anchetatorilor că a vrut să se sinucidă, motivând gestul prin faptul că a suferit o decepţie în plan sentimental”, a declarat Adrian Ilicea.

De precizat că bărbatul a scăpat cu viaţă, fără prea mari leziuni, este conştient şi chiar a stat de vorbă cu anchetatorii cărora le-a spus clar că a vrut să se omoare, din dragoste. Potrivit directorului medical sl Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, Ioana Zahiu, acesta a fost transportat în seara zilei de marţi, orele 22.12, la UPU de către un echipaj SMURD, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Directorul medical al SJUA ne-a mai declarat că tânărul nu a suferit nici o fractură, doar traumatisme fizice la coloana cervicală, membru inferior şi antebraţ, însă a adăugat că tânărul are antecedente, întrucât este cunoscut cu tulburări psihice. Se pare că suferă de depresie, şi cum starea sa fizică nu punea nici o problemă de ordin medical, a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Poroschia unde i se vor face investigaţii şi va fi supus unei expertize psihiatrice. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.