Sport

Debut în trombă pentru Universitatea Alexandria la turneul de la Odorheiu Secuiesc

Echipa feminină de fotbal Universitatea Alexandria a debutat în trombă la turneul de futsal pentru junioare sub 17 ani, organizat în localitatea harghiteană Odorheiu Secuiesc. Fetele pregătite de antrenorul Călin Pistolea au obținut trei victorii categorice în seria preliminară. Simpla enumerare a victoriilor ne scutește de orice alte considerații pe marginea acestor jocuri: 6-0 cu Fair-Play București, 5-0 cu Independența Baia Mare și 8-1 cu ACS Drobeta Turnu Severin.

Echipa noastră, cu 3 victorii și un golaveraj excepțional, 19-1, s-a calificat în faza sferturilor de finală. Ieri, după închiderea ediției noastre tipărite, au avut loc partidele de pe tabloul superior al competiției. Cu mai multe amănunte, vom reveni.

Competiția de la Odorheiu Secuiesc a fost organizată de către Federația Română de Fotbal și a avut 20 de participante la start. Scopul principal al acestui turneu a fost selecția jucătoarelor pentru nou creata echipă națională de futsal a României. Judecând după rezultate, nu este exclus ca, dincolo de performanța clubului teleormănean, în viitor, pe adresa Universității Alexandria să  sosească și telegrame de convocare la lotul național. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.