Sport

Debut cu dreptul în Liga a III-a pentru teleormănene

Echipele teleormănene care participă la întrecerile Ligii a III-a de fotbal s-au întors neînvinse din județul Dâmbovița.

Sporting Roșiori s-a impus cu 2-0 pe terenul lanternei roșii Urban Titu. După o primă repriză anostă, fără faze spectaculoase, roșiorenii au deschis scorul în minutul 54, după centrarea lui Urîtu, din lateral, când un fundaș central al localnicilor și-a marcat un autogol. Scorul final a fost stabilit în minutul 70, când Ștefănescu a obținut o lovitură de pedeapsă, transformată de Călin.

Pe final, elevii lui Cristi Negru au terminat în inferioritate numerică, după un henț stupid al lui Sitaru, care a primit al doilea cartonaș galben. Formula de start a celor de la Sporting a fost următoarea: Bușcă – Voicu, Pîslaru, Moșteanu, Sitaru, Urîtu, Ștefănescu, Cercel, Vîlcică, Ciubuc, Călin.

FCM Alexandria a terminat nedecis, 1-1, pe terenul celor de la FC Aninoasa. Localnicii au deschis scorul în minutul 20, după o eroare de plasament a fundașilor centrali, un atacant advers scăpând singur cu portarul. Au urmat ocazii și la o poartă și la cealaltă, iar egalarea a survenit cu un sfert de oră înainte de finalul meciului, când Popescu s-a lansat într-o cascadă de driblinguri, după care, din interiorul careului, a șutat perfect la vinclu.

Romică Ciobanu a abordat partida cu următorul unsprezece: Olteanu – Sârbu, Ciocoteală, Floricel, Gheorghe, Popescu, Mitran, Radu, Brânceanu, Jenaru, Desculțu. Au mai intrat David și Barbălată, acesta din urmă ratând victoria în minutul 77, dintr-o poziție de unu la unu cu goal-keeper-ul advers.

Celelalte rezultate ale seriei:

CSU II Craiova – FC Șirineasa 2-1

CS II Mioveni – VC II Voluntari 0-1

Atletic Bradu – Flacăra Moreni 1-2

Concordia II Chiajna – ACSO Filiași 6-2

SCM Pitești – CS Podari 4-0

Clasament:

1. SCM Piteşti   39
2. FC Voluntari II   26
3. Sporting Roşiori   24
4. Atletic Bradu   22
5. FCM Alexandria   22
6. Flacăra Moreni   21
7. ACSO Filiaşi   21
8. FC Aninoasa   20
9. CS Mioveni II   19
10. Concordia Chiajna II   19
11. Steaua Bucureşti II   18
12. CS U Craiova II   15
13. ACS Şirineasa   15
14. CS Podari   13
15. ACS Urban Titu   11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.