Eveniment

De Ziua României, prezenţă parlamentară redusă la Alexandria

Ioan DUMITRESCU

De Ziua Naţională a României, în municipiul reşedinţă de judeţ a putut fi constatată o prezenţă redusă a parlamentarilor teleormăneni. Alături de europarlamentarul Viorica Dăncilă, care face naveta între Bruxelles şi Teleorman, s-au aflat doar senatorul Partidului Social Democrat, Florinel Dumitrescu şi deputatul formaţiunii politice ALDE, Calotă Ică Florică.

Alexăndrenii, prezenţi în număr mare la sărbătorirea Zilei Naţionale a României, au putut remarca absenţa senatorilor Crin Antonescu, Timotei Stuparu, Nicolae Mohanu, dar şi a deputaţilor Marin Almăjanu, Liviu Nicolae Dragnea, Alin Bucur, Valentin Boboc, Adrian Simionescu, Cătălina Ştefănescu. Este posibil ca parlamentarii absenţi să fi participat de Ziua României la alte evenimente, prin alte părţi, sau este posibil ca respectivii senatori şi deputaţi să nu îşi mai dorească un nou mandat anul viitor din partea Teleormanului. Cert este că au reuşit parlamentarii teleormăneni să se facă remarcaţi şi prin absenţă, neglijând că absenţa îndelungată duce la uitare, iar în ceea ce-i priveşte pe parlamentari, la lipsa voturilor.

3 Comments

  1. Cand dati un articol, domnule Ioan Dumitrescu , informati-va corect. Domnul senator Timotei Stuparu si domnul deputat Valentin Boboc au fost prezenti la Videle de Ziua Nationala la fel ca si in anii trecuti.Va rog sa mentionati acest lucru in articolul de maine. Va multumesc.

  2. Dinre toti parlamentarii teleormaneni au fost absenti motivate Liviu Dragnea present la ceremonia de la Bucuresti si Marin AlmajanuA a carui stare de sanatate este precara.
    valentine Boboc a fost dus la munte-a muncit prea mult in aceasta sesiune parlamentara iar Adi Simionescu a fost dus la pescuit pe Dunare.

  3. Cand vreodata a fost Crin Antonescu la ceva organizat in Teleorman, in afara de alegeri?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.