Economie

De săptămâna viitoare, APIA va elibera adeverinţe pentru beneficiarii Măsurii 215

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că începând de săptămâna viitoare va elibera adeverinţe pentru beneficiarii Măsurii 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet a – porcine, care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la Băncile care au încheiat Convenţii cu Agenţia. Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA şi Fondul Naţional de Garantare a Creditului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii garantează creditele acordate de bănci fermierilor, în cadrul acestui tip de convenţie.

Toate convenţiile încheiate între Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Bancă şi Fondul de Garantare vor fi postate pe site-ul APIA. Potrivit convenţiilor, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA va elibera o Adeverinţă prin care confirmă faptul că solicitantul a depus cerere de plată pentru Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – porcine în perioada 16 iulie – 18 august 2014 aferentă anului III de angajament, sesiunea I de depunere, precum şi suma în euro reprezentând 30% din valoarea sumei solicitate în cererea de plată.

De asemenea, tot săptămâna viitoare, APIA va elibera adeverinţe şi pentru beneficiarii Măsurii 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet b – păsări, care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la Băncile care au încheiat Convenţii cu Agenţia. Totodată, toate convenţiile încheiate în acest sens vor fi publicate de site-ul APIA. Potrivit convenţiilor, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA va elibera o Adeverinţă prin care confirmă faptul că solicitantul a depus cerere de plată pentru Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – păsări în perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2013, aferentă anului II de angajament, precum şi suma în euro, reprezentând valoarea cererii de plată minus valoarea adeverinţelor emise anterior, aferente anului II de angajament. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.