Eveniment

De râsul curcilor / Doi polițiști, luați la bătaie de unul dintre scandalagii care au agresat patronul și angajatul unui bar din Alexandria

O situație jenantă s-a întâmplat chiar în ograda poliției teleormănene. Unul dintre scandalagii care l-au agresat fizic pe patronul unui bar din municipiul Alexandria, dar și pe unul dintre angajați în urmă cu câteva zile, a reușit performanța să-i bată chiar și pe polițiști. Reamintim că joi, 28 decembrie 2023, într-o unitate de alimentație publică din Alexandria s-a produs un scandal pe fondul consumului de alcool. Mai exact, doi bărbați din Mavrodin, cu vârsta de 23, respectiv 36 de ani, au fost deranjați de faptul că li s-a comunicat să părăsească localul, la ora închiderii, și, drept urmare, i-au agresat fizic pe deținătorul societății comerciale și pe unul dintre angajați, după care au dat bir cu fugiții.

Au fost prinși în scurt timp de polițiști și reținuți, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

Doar că, de aici urmează partea care poate fi catalogată “de râsul curcilor”. Așa cum este normal, toți cei care se află în arest trebuie scoși zilnic la aer, iar într-unul dintre aceste momente, unul dintre cei doi scandalagii din Mavrodin a început să-i lovească pe cei doi polițiști care-l însoțeau, care au avut nevoie și de intervenția altor colegi pentru a-l imobiliza pe agresor. Alte comentarii sunt de prisos…

Față de cele prezentate, reprezentanții IPJ Teleorman au transmis următoarele: “Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la o potențială agresiune, comisă de către un bărbat reținut asupra a doi polițiști, în incinta Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, spre corecta informare a opiniei publice, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:
Informația apărută în Ziarul Teleormanul și intitulată „De râsul curcilor/Doi polițiști, luați la bătaie de unul dintre scandalagii care au agresat patronul și angajatul unui bar din Alexandria” este nereală, aspectele prezentate fiind nefondate.
La nivelul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman nu a fost înregistrat niciun incident între polițiști și persoanele față de care au fost luate măsuri privative de libertate.
Mai mult, precizăm faptul că la nivelul Centrului funcționează permanent sistemul de monitorizare video, iar verificările dispuse de conducerea unității au reliefat lipsa oricărei încălcări a cadrului normativ în vigoare”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.