Eveniment

De Moş Nicolae, se aprind luminile de sărbătoare în Alexandria

craciun bunMonica DUMITRESCU

Instalaţiile şi decorurile luminoase specifice sărbătorilor de iarnă au fost deja montate pe centrul pietonal şi pe principalele artere din municipiul Alexandria. Lucrătorii din cadrul ADP au întins mii de metri de cablu luminos pe principalele artere rutiere şi au fost amplasate ornamente şi decoraţiuni luminoase pe platoul din faţa Casei de Cultură şi pe centrul pietonal. Amenajarea oraşului pentru sărbători continuă zilele acestea, aşa încât, până la sfârşitul acestei săptămâni, totul să fie pregătit.

Startul oficial al sărbătorilor de iarnă se va da în acest an, în Alexandria, în ziua de Moş Nicolae. Astfel, duminică, 6 decembrie 2015, alexăndrenii sunt aşteptaţi să vină, cu mic, cu mare, pe platoul din faţa Casei de Cultură, începând cu orele 17.00, unde, ca în fiecare an, vor găsi minunatele decoruri specifice marii sărbători a Crăciunului.

Municipalitatea a pregătit pentru acest eveniment şi un scurt program artistic ai cărui protagonişti vor fi artiştii locali. Acesta va începe la ora 17.00, iar după spectacol va urma cel mai aşteptat moment, aprinderea luminilor festive pentru sărbătorile de iarnă, la ora 18.00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.