Sport

De luni după-amiază, FCM Alexandria a început antrenamentele de vară!

fcm 2Aşa cum s-a anunţat după câştigarea barajului de promovare, echipa FCM Alexandria a reluat antrenamentele din data de 18 iulie, când a avut loc reunirea lotului. Antrenorul principal al echipei, Romulus Ciobanu, alături de secunzii Marian Botea şi Marian Ioana, au început pregătirile cu foarte mulţi jucători – la antrenamentul de ieri dimineaţă, de pe stadionul Municipal, erau 32 de jucători, însă probabil peste câteva zile numărul acestora va fi cu mult mai mic. Atmosfera la antrenamentele echipei alexăndrene era una destinsă, însă jucătorii erau destul de capacitaţi la pregătire. Astfel, pe lângă sportivii care au rămas în lot după promovarea în Liga a 3-a, erau foarte mulţi jucători veniţi în probe, recomandaţi sau doriţi de antrenorul alexăndrenilor, însă în momentul de faţă doar cinci sportivi au semnat cu FCM Alexandria. Interesant este faptul că au venit la pregătire şi câţiva localnici, care au intrat în programul echipei, însă pare greu de crezut că vor fi soluţii pentru următorul sezon.

“Ce să spun, la acest moment avem mulţi jucători la pregătire, sunt mulţi tineri, sub 19 ani, dar şi câţiva jucători mai experimentaţi, din aceştia, alături de sportivii care au rămas în echipă, vom forma lotul pentru noul sezon. Deocamdată, nu putem vorbi de prea multe certitudini, dar sper ca situaţia să se schimbe de săptămâna viitoare”, a spus Romulus Ciobanu, care s-a arătat optimist că echipa se va contura în timp util.

 

32 de jucători acum, cinci transferuri certe

În acest moment, lotul echipei FCM Alexandria cuprinde mai mulţi jucători din sezonul trecut, între care enumerăm pe Florin Olteanu, Ionuţ Dragu, Orlando Preda, Ovidiu Gheorghe, Dragoş Boşoteanu, Florin Radu, Cosmin Căpăţână sau Leonard Brânceanu, dar şi câţiva jucători nou-veniţi la Alexandria. Este vorba de cinci jucători transferaţi cu certitudine, după cum a spus antrenorul Romică Ciobanu; este vorba de Tănase – portar (ex-CS Dinicu Golescu – Câmpulung Muscel), Bogdan Matei – fundaş central (ex-Chindia Târgovişte), Precup – mijlocaş (ex-SCM Piteşti), Alex Cincă – mijlocaş central (ex-Juventus Bucureşti) şi Octavian Jenaru – atacant (ex-CS Dinicu Golescu – Câmpulung Muscel). “Noi mai aşteptăm actele de transfer pentru alţi doi jucători care ne-ar trebui în lot, un fundaş central şi un mijlocaş central, suntem în discuţii cu ei, avem nevoie de ei în echipă. Pe lângă aceştia, mai sunt şi câţiva jucători tineri, sub 19 ani, care au venit în probe, urmează să ne edificăm asupra potenţialului lor şi în funcţie de randament vom completa lotul cu jucători care corespund acestei cerinţe”, a mai spus antrenorul Romulus Ciobanu.

În această primă săptămână de pregătiri, FCM Alexandria va avea câte un antrenament zilnic, iar vineri după-amiază (ora 18.00, pe stadionul Municipal) va juca un prim meci de pregătire, împotriva echipei ASC Seaca, după care, probabil, se va renunţa la câţiva din jucătorii care nu vor confirma.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.