Politic

De la Cancelaria Prefectului, Gabriel Crîngeneanu vizează şefia TSD Teleorman

cancelarie1În rândurile social-democraţilor circulă, de ceva timp, unele zvonuri potrivit cărora actualul şef al Cancelariei Prefectului, Gabriel Crîngeneanu, vizează preşedinţia organizaţiei judeţene a TSD.

Referitor la o viitoare candidatură pentru prima funcţie din TSD Teleorman, Gabriel Crîngeneanu a precizat că este prematur să discute despre o astfel de iniţiativă în condiţiile în care, la nivel naţional, organizarea conferinţei în cadrul căreia se vor face alegerile este blocată deocamdată. Totodată, susţine şeful Cancelariei Prefectului, discuţii despre depunerea unui proiect, precum şi despre intenţia de a candida au existat în interiorul organizaţiei, una dintre ele fiind purtată chiar cu preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

“Despre o intenţie a mea de a candida pentru funcţia de preşedinte al TSD Teleorman pot să spun că ea există în momentul de faţă. Consider că este o iniţiativă justificată după aproape 12 ani de politică, eu fiind, în prezent, vicepreşedinte al TSD Teleorman. Este prematur însă să vorbesc despre o candidatură propriu-zisă, având în vedere faptul că nu se ştie când va avea loc Conferinţa Judeţeană în cadrul căreia se vor organiza alegerile. Au fost discuţii în interiorul organizaţiei PSD, i-am prezentat chiar preşedintelui Liviu Dragnea ideea mea de proiect”, a precizat Gabriel Crîngeneanu.

De asemenea, a menţionat şeful Cancelariei Prefectului, activitatea sa politică nu se reduce la nivelul judeţului, astfel că, în perioada următoare, se va implica în alegerile de la nivel naţional, în acest sens declarându-şi susţinerea pentru Andrei Tinu. Referitor la implicarea sa în organizaţia TSD de la nivel naţional, Gabriel Crîngeneanu a precizat că ia în calcul şi o astfel de posibilitate, chiar în condiţiile în care nu va prelua şefia organizaţiei de la nivel de judeţ.

“Înainte de a reveni în Teleorman, am condus organizaţia TSD Ilfov, precum şi organizaţia lcoală a TSD de la Sectorul 1, astfel că sunt la curent cu politica din afara judeţului. Am luat în calcul şi implicarea mea în organizaţia de la nivel naţional, însă, deocamdată, sunt la stadiul de intenţie”, a mai precizat vicepreşedintele TSD Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.