Social

De Crăciun, cu sufletul mai aproape de semeni / 1,5 tone de jucării, alimente și haine au ajuns la copii din familii defavorizate din Sârbeni

În prag de sărbători, “oameni cu credință în Dumnezeu și cu dragoste de semenii lor au fost pe post de Moș Crăciun”, spune edilul comunei Sârbeni, Stelian Șerban , despre un proiect de caritate, prin care copiii defavorizați se bucură încă odată de compasiunea, altruismul și generozitatea unor oameni cu inimă mare. Este vorba de Mircea Mădălina, din localitatea Șelaru, din județul Dâmbovița, și soțul acesteia, care, împreună cu prieteni și cunoștințe din municipiul București, s-au mobilizat și au pus un zâmbet pe chipurile unor copii cu familii greu încercate de destin.

Drama acestor copii nu i-a lăsat indiferenți pe acești oameni care și-au dorit să le țină loc de Moș Crăciun, împărțindu-le alimente, haine și jucării (aproximativ 1.5 tone). Primarul comunei Sârbeni a fost profund mișcat de emoția acestor suflete nevinovate și a ținut să le mulțumească autorilor acestui demers: “Le mulțumesc în numele întregii comunități și le urez din toată inima «La mulți ani!». Astfel de gesturi ne dau fiecăruia dintre noi o lecție de omenie și bunătate și mi-aș dori ca noi, toți, să plecăm privirea și față de oamenii cu care viața nu a fost atât de îngăduitoare”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.