Politic

De ce să votez PNL!!!

Votez PNL pentru că spre deosebire de PSD, vede lucrurile așa cum trebuie și nu ratează esenţialul. PNL va face ce nu a făcut PSD în programul de guvernare și va aduce investiții din fondurile europene pentru realizarea de autostrăzi, spitale și locuri de muncă.

Programul PSD cu care președintele Liviu Dragnea i-a păcălit pe români înainte de alegeri doar pentru a modifica legile justiției și a evita o condamnare penală nu este dus la îndeplinire și devine pe zi ce trece un eşec notoriu chiar şi pentru fanaticii din PSD.

 PSD nu a îndeplinit programul promis și “atunci când nu îţi respecţi propriul program de guvernare îţi dai demisia” (președintele PSD – Liviu Dragnea în emisiunea TV a lui Rareș Bogdan din 2016):

NU A FĂCUT – Spitale regionale. Acestea sunt nici măcar în stadiu de proiect, deşi comisarul european PSD – Corina Crețu – afirmă că sunt bani neaccesaţi pe care nu vrem să îi folosim.

În paralel românii mândrii că au fost mințiți, așa cum spune PSD, mor plini de bacterii ucigaşe în spitale vechi și insalubre;

NU A FĂCUT – Autostrăzi, deşi banii de la Bruxelles există.  Românii sunt umiliți zi de zi tocmai de cei pe care i-au votat. În schimbul autostrăzilor și siguranţei rutiere li se oferă vitamine, 100 de lei în plus la pensie şi o moarte sigură pe şosele pline de gropi;

A GENERAT – Inflaţie și curs de schimb valutar majorat, ca urmare a politicilor fiscale incoerente, practici care au erodat puterea de cumpărare a populației, astfel încât creşterea de salarii și pensii a devenit negativă. Privește în portofelul tău și îmi vei da dreptate, cu pensia de acum iei mai puține bunuri de consum decât acum patru ani;

–  A MENȚINUT Teleormanul în fruntea celor mai sărace judete. Teleormanul care votează majoritar PSD are cea mai mare migraţie a forței de muncă din România și cel mai ridicat nivel de sărăcie.  PSD este un partid cinic care a sărăcit și depopulat  județul Teleorman chiar cu voturile teleormănenilor.

          Nu te mai lăsa păcălit de cei care vor doar votul tău şi îți vând iluzii.   Pe 26 mai, e timpul să pui România celor care nu te mint,  în primul rând.

 

Senator Eugen Pîrvulescu – Președinte PNL de Teleorman

 

– La comanda PNL, Cod unic mandatar 41190007 –

7 Comments

 1. MARIANA

  Bratianul fara facultate, Parvulescu, a uitat cand fura cot la cot cu Nitulescu de la spitalul Rosiori si ii calcau mascatii de la DND pragul! Cum sa votezi asemenea personaj?! Ati distrus PDL Teleorman!

 2. Eu sunt PSD.ist dar Dragnea Liviu care detine si ziarul Teleormanul , ne distruge partidul. Dragnea nu e PSD. Jos Dragnea

 3. teodorescu

  A un singur gand SA.I DAU JOS PE Analfabetii functionali in frunte cu DAN CYLA.

 4. Ai dreptate Eugenia cu semianalfabetii,Cristescu al vostru e boul baltii,astia tot mai au o idee.

 5. Eugenia

  Cine sa mai voteze cu voi, bufoni semianalfabeti? Nu va uitati ce oameni aveti la varf? Daca voi sunteti catastrofe, de restul din partid ce sa mai zicem?

  • Marionel

   Foarte bine scris. Asa e domnule senator , va votam dar daca faceti ca dobitocii de la PSD nu mai pupati.

   • Si.au bătut joc de noi nesimțiții din PSD. Un kg de cartofi e 4 lei, dublu fata de anul trecut. Am o cunoștința care a luat o bacterie la spitalul Marius Nasta, când o vad pe Pintea imi vine sa o joc in picioare. Ea legalizeaza canabisul pt ca fiul sau vindea droguri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.