Politic

De ce este supărat Iulian Badea, primarul din Poroschia?

iulian badeaIoan DUMITRESCU

De ce este supărat primarul liberal din comuna Poroschia, comună învecinată cu Alexandria, beneficiara unui mare aşezământ de boli de nervi, Spitalul de Psihiatrie Poroschia? După cum declară însuşi primarul, la iniţiativa deputatului Marin Almăjanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal Teleorman, Iulian Badea, cunoscut mai mult sub porecla de Marchi, a urmat şcoala de înalţi funcţionari publici, condiţie obligatorie pentru a ocupa funcţia de prefect al judeţului, post ce aparţine, conform protocolului din USL, liberalilor.

Cu toate acestea, liberalii l-au preferat pe Marin Cune, dar care nu reuşit să fie prefect decât cinci zile, după care a fost eliberat din funcţie, datorită faptului că nu îndeplinea condiţiile impuse pentru a ocupa funcţia de prefect. După cum susţine primarul din Poroschia, după demiterea lui Marin Cune, i s-a propus iarăşi de liberali să devină prefect al judeţului Teleorman, dar Iulian Badea susţine că este un om demn şi chiar orgolios, şi nu acceptă să fie roata de rezervă a PNL-ului.

One Comment

  1. Daca informatia e corecta, merita felicitari dl. Badea.
    Pentru ca il stiu orgolios si ambitios, ii doresc sa ia faiele PNL in Teleorman, altfel aceasta filiala va fi transformata intr-o „organizatie ilegala” de oprtunisti inculti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.