Sport

De azi încep înscrierile pentru Cupa Teleormanul 2016

Una din cele mai populare competiţii fotbalistice la nivel judeţean este Cupa Teleormanul, întrecerea fotbalistică estivală care se dispută de 44 de ani. Şi de această dată, când este programată ediţia a 44-a, AJF Teleorman, în calitate de organizator al întrecerii fotbalistice, a anunţat începerea înscrierilor pentru această competiţie de tradiţie, cea mai populară întrecere din mediul rural. Astfel, echipele care vor să participe la ediţia 2016 trebuie să depună cererea de participare şi să achite taxa de 100 lei, înscrierile fiind stabilite în perioada 15.30 iunie.
De asemenea, trebuie evidenţiat faptul că la reuşita competiţiei îşi aduce aportul Consiliul Judeţean Teleorman, instituţie care asigură premiile pentru echipele participante la competiţie, iar anul trecut a acordat premii totale în sumă de 7.000 lei (câştigătoarea ediţiei 2015, Dunărea Zimnicea, a încasat un premiu de 2600 lei).
Dacă ar fi să se respecte calendarul din sezoanele precedente, startul competiţiei Cupa Teleormanul 2016 ar urma să aibă loc pe 2 iulie (sâmbătă), iar turneul final să aibă loc la jumătatea lunii august a.c.
B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.