Eveniment

De 8 Martie, primarul Victor Drăgușin a oferit flori doamnelor și domnișoarelor din Alexandria

Conform tradiției, Ziua Internațională a Femeii a fost marcată, și în acest an, de conducerea municipalității alexăndrene, prin oferirea de flori doamnelor și domnișoarelor din municipiul reședință de județ.

Astfel, primarul Victor Drăgușin, “înarmat” cu trandafiri roșii, a ținut să fie prezent pe cât mai multe străzi din municipiul reședință de județ, felicitând trecătoarele de ziua lor, urându-le să aibă „o primăvară frumoasă!” și oferindu-le flori.

“Astăzi, pentru că este 8 martie, sărbătorim Ziua Internațională a Femeii, o zi deosebită ce-mi oferă ocazia de a mulțumi femeilor din orașul nostru pentru toată dragostea cu care ne înconjoară, pentru puterea și determinarea de care dau dovadă zi de zi. Le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor ca acest început de primăvară să le umple sufletele cu bucurie, să le aducă toată fericirea și dragostea pe care o merită! La mulți ani, dragi femei!”, este mesajul primarului Victor Drăgușin.

Luni, 9 martie, primarul Alexandriei, Victor Drăgușin s-a aflat în mijlocul doamnelor din Clubul Pensionarilor, cărora le-a dăruit flori, urându-le totodată să aibă „o primăvară frumoasă!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.