Politic

Dănuţ Cristescu, preşedintele CJ Teleorman: “Liviu Dragnea, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale”

– Recent, domnule preşedinte, în cadrul unui interviu, precizaţi destul de convins că, în acest an, fondurile de investiţii în Teleorman vor fi mai mult decât duble faţă de anul trecut şi că tot judeţul va fi un adevărat şantier. Ați putea să nominalizaţi câteva din aceste obiective?

– Într-adevăr, aşa şi este. În multe comune din judeţ se şi lucrează la unele obiective edilitar-gospodăreşti, dar şantierele vor fi deschise în toate localităţile judeţului, cel mai târziu, la începutul lunii martie, când sperăm că se va putea lucra din plin. Da, toate comunele vor fi un şantier, pentru lucrări de alimentare cu apă şi canalizare, pentru asfaltarea drumurilor interioare, precum şi pentru modernizarea şi reabilitarea şcolilor, grădiniţelor, căminelor culturale ş.a.m.d. În acelaşi timp, peste șapte drumuri judeţene vor intra în programul de modernizare şi reabilitare, care se şi vor finaliza, iar pentru alte două drumuri lucrările de construcţie se vor prelungi şi în anul 2020, aşa cum este drumul 503. Deci, cele 7 drumuri unde se vor deschide şantierele de construcţie sunt cele care fac legătura între Botoroaga şi Frăsinet, Orbeasca – Călineşti, Călineşti – Antoneşti – Rădoieşti şi, în continuare, Sfinţeşti – Săceni. Și, nu ultimul, Scurtu Mare – Negreni. La toate aceste drumuri lucrările pot începe imediat ce condiţiile de lucru vor fi favorabile, oricum nu mai târziu de luna martie.

– Alte obiective mari, la nivel de judeţ, care se vor finaliza tot în acest an, ce alte domenii privesc?

– Eu mi-am luat angajamentul că în 2019 voi finaliza programul de dotare cu aparatură medicală de ultimă generaţie a Spitalului Judeţean Alexandria, începând de la RMN până la construirea corpului nou pentru partea de primire urgenţă, secţia oncologie şi boli infecţioase – construcţie nouă, unitate complet separată, lângă spitalul judeţean. De asemenea, se va moderniza şi izola termic clădirea unităţii de Ambulanţă din Alexandria şi alte câteva unităţi de mare importanţă pentru  sistemul medical din judeţ. Și, aşa cum spuneam, nu va fi comună, în care să nu se construiască câteva obiective importante pentru locuitorii din mediul rural, de fapt pentru întreaga populaţie din Teleorman.

– Domnule preşedinte, aş vrea să facem un salt spre politică, ţinând sema de faptul că, oricum, campania electorală a început deja, atât pentru alegerile europarlamentare, cât, mai ales, pentru cele prezidenţiale. Și-a propus PSD-ul să câştige aceste alegeri?

– Nu că ne-am propus, vom câştiga sigur ambele alegeri. La europarlamentare, eu cred că la nivel de ţară vom lua aproape 50 la sută din numărul de parlamentari, iar în ce priveşte judeţul Teleorman, vom obţine în jur de 60 la sută din voturile exprimate. Eu sunt convins că noi vom reuşi să scoatem la vot mai mult de jumătate din electoratul PSD-ului, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale, la acestea din urmă poate chiar undeva aproape de 60 la sută, iar în ce priveşte voturile, sunt absolut convins că vom avea cel mai mare procent de votanţi pentru candidatul PSD la Preşedinţia României.

– Nu vi se par cam îndrăzneţe procentele avansate?

– Nu sunt deloc îndrăzneţe. Eu cred în puterea noastră de mobilizare, în discernământul electoratului şi, ca urmare, în rezultatele pe care le estimăm.

– Domnule preşedinte, cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, ştiţi cumva?

– Liviu Dragnea.

– Și, ultima întrebare. Va şi câştiga, aşa cum spuneţi dumneavoastră?

– Categoric, DA.

15 Comments

  1. Savu-Piper Pesedistul

    Da!!!!!Acesta este Lumina si Adevarul!!!!!! Mi-a zis si nas Marineci puscariasul, cu Dragnea inainte, spre noi si noi culmi ale pesedismului!Traiasca orfelinii, analfabetii si koorwele din govern, P.S.D.-ul nu piere nici la puscarie.

  2. Poate presedintele puscariei la Rahova>Acolo are toate sansele, dupa ce a furat 1 miliar de euro

  3. Pe Dragnea nu-l voteaza lumea 3% nici daca pui camere de supraveghere in cabinele de vot. E blat cu Johannis ca sa ia 90%

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.