Politic

Dănuț Cristescu, președinte CJ Teleorman: „Mă gândesc foarte serios dacă să mai plătesc acea cotizaţie la UNCJR”

Ales secretar general al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), în anul 2017, președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu se declară nemulțumit de activitatea forului al cărui președinte este Marian Oprișan, șeful Consiliului Județean Vrancea.

„Vreau să vă spun că o să transmit un semnal serios şi la UNCJR. Este inadmisibil ca UNCJR să nu se întrunească efectiv doi ani. Am avut o singură întâlnire, atunci când domnul Marian Oprişan a devenit preşedinte şi atât. În aceste condiţii, mă gândesc foarte serios dacă să mai plătesc acea cotizaţie din partea judeţului Teleorman. Să vedem cum ne reprezintă UNCJR pe noi, la nivel de preşedinţi de consilii şi judeţe în ansamblu”, a explicat Dănuţ Cristescu, joi, într-o conferință de presă.

Citește și http://ziarulteleormanul.ro/un-sofer-s-a-dat-in-spectacol-noaptea-trecuta-in-alexandria-reprezentatia-i-a-fost-intrerupta-de-oamenii-legii/

Numai în anul 2018, contribuția sub formă de cotizație a județului Teleorman prin Consiliul Județean Teleorman, în calitate de membru asociat la Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, a fost de 62.873,42 lei.

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte, pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autorități ale administrației publice locale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.