Politic

Dănuţ Cristescu este candidatul PSD pentru şefia Consiliului Judeţean / Adrian Gâdea: „A fost propunerea mea”

Dănuţ Cristescu este candidatul din partea organizaţiei judeţene a PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Decizia a fost luată, cu unanimitate de voturi, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Organizatiei Judetene Teleorman a PSD de luni, 27 martie.

În cadrul unei conferinţe de presă, Adrian Gâdea, secretar de stat în MDRAP, alături de care s-au aflat Dănuţ Cristescu, propunerea partidului pentru prima funcţie aleasă de la nivel de judeţ, eurodeputatul Viorica Dăncilă, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, şi primarul oraşului Videle, Nicolae Bădănoiu, au motivat alegerea din şedinţa Comitetului Eexecutiv.

„A fost propunerea mea pentru că am lucrat o perioadă de şase luni de zile împreună şi am avut o colaborare bună. Dănuţ Cristescu a demonstrat, în această perioadă, că a acumulat foarte multă experienţă. Sunt convins că va duce mai departe toate proiectele care sunt începute la nivelul Consiliului Judeţean, sunt convins că va avea o comunicare şi o relaţie bună cu toţi primarii acestui judeţ, indiferent de culoarea politică, şi asta pentru că sunt lucruri pe care, ca şi partid, le-am promis în campania de la locale, în campania de la alegerile parlamentare, sunt lucruri pe care trebuie să le ducem la îndeplinire până în 2020. În acest sens, Dănuţ Cristescu m-a asigurat şi pe mine, şi pe colegii din Comitetul Executiv, că va face tot ceea ce-i stă în putinţă pentru ca aceste promisiuni să devină realitate. Pentru asta va avea şi ajutorul meu, şi ajutorul colegilor prezenţi, dar şi al celor care nu sunt astăzi aici, va avea sprijinul preşedintelui PSD Liviu Dragnea. Suntem o echipă care va lucra, în continuare, aşa cum a făcut-o şi până acum, pentru că noi trebuie să demonstrăm, în continuare, că tratăm cu foarte mare responsabilitate, ca şi partid, problemele comunităţilor din acest judeţ şi să punem în practică ceea ce am promis atât în campania pentru locale, cât şi în cea pentru parlamentare”, a precizat Adrian Gâdea. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.