Politic

Dănuţ Cristescu: „Acordaţi încredere României în Europa, votând PSD la alegerile de duminică”

– Domnule preşedinte al Consiliului Județean Teleorman, ce le spuneți teleormănenilor ca să-i determinați, pe cât mai mulți, să vină la vot duminică și să voteze candidații PSD pentru Parlamentul European?

Doresc să le adresez tuturor teleormănenilor îndemnul de a-și exercita cu încredere dreptul la vot, acesta fiind principalul instrument pe care îl au la îndemână pentru a-și exercita puterea într-un stat democratic.

Trebuie avut în vedere și faptul că dreptul de vot este unul din drepturile electorale fundamentale, iar drepturile electorale sunt prin excelența drepturi exclusiv politice care, datorită conținutului lor, pot fi exercitate numai prin participarea cetățenilor la guvernare.

Teleormănenii știu că într-un stat de drept și democratic, poporul trebuie să aibă ultimul cuvânt. Numai cetățenii pot decide dacă sensul în care societatea este orientată este unul corect sau nu.

De aceea, având în vedere faptul că în România, în general, dar și în Teleorman, oamenii și-au recăpătat încrederea și văd că programul de guvernare gândit de președintele PSD Liviu Dragnea este bun și măsurile propuse prin acest program sunt realizate în proporție de 75% de Guvernul PSD, consider că PSD a demonstrat că poate și știe să orienteze țara noastră pe un drum corect și să continue să dezvolte România. În 26 mai este momentul în care cetățenii pot și se vor folosi de votul lor pentru a trimite în Parlamentul European candidații PSD, oameni cu demnitate, competenți, patrioți, despre care au certitudinea că nu vor vota niciodată împotriva României și a românilor. Avem nenumărate argumente și faptele, realizările lor de până acum vorbesc de la sine. Consider că acestea sunt cele care vor face diferența și vor atrage oamenii la vot, nu zgomotul și dezbinarea pe care opoziția le propun, nu gălăgia, demagogia și trădarea intereselor României, așa cum, din păcate, s-a întâmplat cu cei care au votat împotriva țării noastre la Bruxelles.

După opinia dvs., cum s-a desfășurat campania electorală în Teleorman? A fost una mai neobișnuită sau una inflamată, așa cum s-a întâmplat în alte județe?

Campania electorală a fost una obișnuită. S-a încercat și aici “inflamarea” oamenilor, dar fără rezultatele așteptate de unii. Pot spune chiar că am ieșit mai întăriți. PSD a dovedit că este susținut de majoritatea teleormănenilor și, oriunde am ajuns, oamenii ne-au spus că susțin PSD și pe Liviu Dragnea.  De aceea, cei care au dorit să-și pună în practică “strategia” de manipulare în Teleorman au suferit o rușinoasă înfrângere. Consider că doar votul oamenilor va conta și am încredere că împreună vom reuși să continuăm dezvoltarea judeţului Teleorman.

– Pe ce prezență contați la aceste alegeri și câte voturi, ca și procent, vor obține candidații PSD?

 – Contăm pe o prezență la vot de peste 40% și credem că vom obține şi de data aceasta un rezultat foarte bun.

– Va influența rezultatul alegerilor actuala structură guvernamentală, Alianța PSD-ALDE?

– Da. Consider că rezultatul alegerilor va influenţa în bine actuala structură guvernamentală, Alianţa PSD + ALDE, în sensul că votul va confirma faptul că oamenii doresc să continuăm împreună și vor să fie reprezentați de buni români, care știu să se pună în slujba intereselor României. Cred că oamenii susțin și vor vota patrioți în Parlamentul European.

– Care ar fi, domnule președinte, cel mai scurt și mai cuprinzător mesaj pe care l-ați transmite teleormănenilor pentru alegerile de duminică?

Mesajul meu pentru teleormăneni este următorul: Acordați încredere României în Europa, votând PSD la alegerile de duminică!

One Comment

  1. Luciana

    Votez! M-am saturat de injuraturile si incompetenta astora din PDL-USR! Iar la referendumul pe justitie al hotului de case nu ridic buletinul! V-o spune o fosta votanta PNL.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.