Politic

Daniela Carmen Dan va mai fi subprefect pentru cel puţin şase luni

Carmen Dumitrescu

În ultima vreme, s-a tot discutat despre o eventuală modificare a structurii de conducere a Instituţiei Prefectului Teleorman. Zvonul potrivit căruia prefectul Zorinel Niculcea ar fi pe punctul de a fi schimbat cu un alt angajat al prefecturii a generat deja destulă vâlvă, deşi până în prezent, acest lucru nu s-a concretizat şi nu există temeiuri solide potrivit cărora evenimentul ar fi iminent. Pe de altă parte, în luna decembrie a anului trecut, subprefectului Carmen Daniela Dan i-a expirat detaşarea în cadrul Instituţiei Prefectului, aşa că gurile rele discutau deja despre o înlocuire a acesteia, în tandem cu schimbarea prefectului Zorinel Niculcea.

Nici acest zvon nu s-a confirmat, chiar dacă este adevărat că pentru a rămâne în continuare în funcţie, subprefectul ar fi trebuit să devină Înalt Funcţionar Public, în urma absolvirii Programului de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici.

Acest program s-a amânat, însă, din motive independente de voinţa actualului subprefect, aşa că Carmen Daniela Dan a fost pusă în situaţia de a solicita rezolvarea situaţiei sale. În condiţiile acestea, Ministerul Administraţiei şi Internelor a prelungit cu încă şase luni mandatul subprefectului de Teleorman, urmând ca de la finalul lunii ianuarie aceasta să poată începe Programul de formare specializată şi să obţină diploma de Înalt Funcţionar Public, care îi va permite să ocupe actuala funcţie pe durată nedeterminată.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.