Sport

Dan Voicilă este golgheterul FCM-ului!

Dan VoicilaDeşi vineri  trebuia să se dispute ultima rundă a sezonului la Liga a 3-a, din motive de organizare FRF a decis devansarea cu 24 de ore a ultimei runde a sezonului. Înaintea acestei ultime etape , vrem să facem o scurtă referire la marcatorii de la FCM Alexandria, care au reuşit în acest sezon doar 26 de goluri – foarte puţin faţă de aşteptările noastre şi ale publicului. Dan Voicilă, deşi este veteranul echipei, este din nou golgheter la FCM Alexandria, cu cele 6 reuşite ale sale (un gol din penalti). Îl urmează atacantul Daniel Ene, cel care rămâne cu cele 5 goluri din turul de campionat (nici un gol pentru Ene în retur!), iar Ionuţ Voicilă (care n-a jucat decât câteva minute în retur) şi (fundaşul) Liviu Floricel au câte 3 goluri fiecare.

Ce s-ar putea spune despre lipsa de eficacitate de la FCM Alexandria din acest sezon? Că a lipsit un jucător de “gurta porţii”, că a lipsit un marcator veritabil, că n-a fost un jucător care să ordoneze jocul la centrul terenului sau că n-au avut prea multe situaţii atacanţii? Câte puţin din fiecare, sau mai mult de atât, o lipsă de determinare şi de interes din partea jucătorilor, care este greu de explicat.

Iată care sunt marcatorii celor 26 de goluri pentru FCM Alexandria, înaintea ultimei runde a sezonului 2012-2013:

– Dan Voicilă – 6 goluri;

– Daniel Ene – 5 goluri;

– Ionuţ Voicilă, Liviu Floricel – 3 goluri;

– Ionel Lătea, Florin Radu – 2 goluri;

– Dan Bădănoiu, Cătălin Bădăuţă, Alin Pencea, Daniel Lucan, Marius Mitran – 1 gol.

Despre evoluţia slabă a echipei, despre cine se face vinovat de rezultatele modeste şi de situaţia FCMului din Alexandria vom reveni.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.