Politic

Dan Popescu va conduce comisia din PNL care va organiza alegerile interne din partid

Până pe 2 mai, atât la nivelul celor 97 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţ, cât şi la nivelul organizaţiei judeţene a liberalilor teleormăneni, vor fi organizate alegeri interne, urmând ca pe 17 iunie să fie ales preşedintele PNL la nivel naţional, a precizat senatorul Eugen Pîrvulescu, după Consiliul Naţional de Coordonare al PNL de sâmbătă, 4 martie. De asemenea, preşedintele PNL Teleorman a mai spus atunci că, la nivelul organizaţiei judeţene a liberalilor, va fi formată o comisie de organizare a alegerilor interne, lucru care s-a şi întâmplat în şedinţa CJEx de marţi, 7 martie.

În acest sens, au fost aleşi şase primari ai PNL, respectiv cei de la Lisa, Viişoara, Furculeşti, Botoroaga, Plosca şi Moşteni, precum şi preşedintele comisiei, pentru care a fost preferat de forul de conducere al organizaţiei teleormănene Dan Popescu, care vor avea sarcina de a organiza alegerile interne la nivelul organizaţiei judeţene a PNL.

„A fost constituită comisia la nivelul organizaţiei judeţene, formată din şase primari, respectiv cei de la Lisa, Viişoara, Furculeşti, Botoroaga, Plosca şi Moşteni, şi condusă de Dan Popescu, aceasta având sarcina de a organiza alegerile interne din partid. De asemenea, vor fi organizate comisii şi la nivelul organizaţiilor locale, care vor avea sarcina de a organiza alegerile”, a mai precizat senatorul Eugen Pîrvulescu referitor la organizarea alegerilor interne din PNL Teleorman. (Violeta Mocanu)

2 Comments

 1. cititoru'

  domnule Trifan ,membru fondator, pe domnia-voastra ori nu va primesc/invita liberalii pe la sedinte,de va folositi de comentarii in ziare sa le transmiteti oarece lucruri/sfaturi?…daca asa este, atunci e cam rusinica sa comunicat asa cu ei, mai ales un membru fondator…! asta nu prea e respect..

 2. D-le Popescu,,,,,bafta in alegeri,,,,,noi am mai discutat,
  rog sa țineți cont si de cerința membrului fondator din
  Teleorman al.noului PNL,,,,,ca sa pornim cu dreptul in județul
  care stiți bine este ROSU pana in prasele,,,,,,vreau sa ajut democrația
  In județ sa primeze,,,,,,,cu stima,,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.